See juhtus! Kuulus Anne Veski pala miksiti kokku maailmakuulsa metalbändi looga

uudised.ee

Internetimaailma vallutab Anne Veski kuulus lugu ”Jätke võtmed väljapoole”, kuid seda väga omapärases kastmes. Nimelt, miskiti kokku poptähe hitt maailmakuulsa metalbändi System of a Down palaga. Tulemus on üllatav ja arusaadavalt pannud rahva elevalt reageerima.

Irracionales Produccionesi Youtube’i kanalile ilmus mõned päevad tagasi kokkumiksitud lugu nimega ”Jätke Chop Suey Väljapoole”. Lähemal vaatlusel selgub, et kokku on pandud kaks asja, mille peale eluski ei tule, kuid lõpptulemus kõlab vägagi hästi kokku. Paljud kommenteerivad, et Anne Veski hitt ”Jätke võtmed väljapoole” ja System of a Down lugu ”Chop Suey” sobivad kokku justkui valatult.

Lugu on kogunud Youtube’i kanalil 28 878 vaatamist.

Kuula lugu lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad