Ohoh! Liis Lemsalu singel “Magusvalus” sai kolm uut tantsulist versiooni

uudised.ee

Liis Lemsalu värskeim singel “Magusvalus” sai kolm uhiuut tantsulist versiooni, mille autoriteks on Soome produtsendid The Second Level ja Devinity.  

Koos elutruu muusikavideoga ilmunud singel, mille peategelase rolli kehastas ei keegi muu kui kaunis lauljatar ise, kogus edukalt vaatamisi YouTube’i populaarsete lugude rivistus ning jõudis raadio edetabelis kodumaiste lugude esikohale. Samuti säras aasta naisartisti nominatsiooni pälvinud Liis Lemsalu Eesti Muusikaauhinnad 2022 gala saatejuhi rollis, kus tulid esitamisele publiku südame võitnud “Doomino” ja “Magusvalus”. Kindlasti toob Liis ka käesoleval aastal fännideni hulganisti uut muusikat.  
Devinity, kes tegi loost “Magusvalus” kaks erineva tunnetusega versiooni, on andekas noor produtsent, kelle muusikale on toetust avaldanud rahvusvaheliselt hinnatud DJ-d nagu näiteks R3HAB, Dimitri Vegas & Like Mike ning Brooks. Ise kirjeldab ta oma stiili kui segu elektroonilisest- ja popmuusikast, mis sobib ideaalselt nii raadiosse kui ööklubi põrandale.

Helsingis tegutsev DJ ja produtsent The Second Level toob nii oma remikside kui originaalloominguga kuulajateni plahvatusliku energiasähvatuse, tundes end tantsumuusika laiahaardeliste piiride keskel erakordselt vabalt. The Second Level on oma loominguga tänaseks kogunud enam kui 10 miljonit ülemaailmset kuulamist.  Samuti on ta astunud üles erikülalisena David Guetta Eesti kontserdil ning esinenud lisaks paljudele teistele muusikafestivalidele ka menuka Helsingi Weekend Festivali pealaval. 

Kuule remikse lähemlat siit:

Kommentaarid puuduvad