On, mida oodata! Elektroonilise tantsumuusika superstaar DJ Tiësto kütab juulikuus Tallinna kuumaks

uudised.ee

6. juulil esineb Tallinna Lauluväljakul tantsumuusika visionäär Tiësto. Pole kahtlustki, et tegu on suve kõige kuumema kontserdiga, kui oma suurimad hitid nagu “The Business” ja “Jackie Chan” ning palju imelist tantsumuusikat toob Eestisse üks aegade kõige parema DJ ja EDMi ristiisa tiitlit kandev superstaar.  

Tiësto on artist, kes ei vaja üleliigset tutvustamist ning keda hinnatakse elektroonilise tantsumuusika ühe parima tegijana. Rahvusvahelistel areenidel tegutsev DJ ja produtsent on karjääri jooksul viinud koju mitu mainekat Grammy auhinda ja toonud kuulajateni hulganisti plaatina staatuse saavutanud tantsuhitte. Neist värskeim lugu “The Motto”, millel teeb kaasa lummav popartist Ava Max, on järjestikuselt kolmas singel Tiësto tulevaselt stuudioalbumilt, raputades edetabeleid ja raadioeetrit üle kogu maailma.  

Tantsumuusika väljaanne Mixmag on nimetanud Tiësto aegade kõige paremaks DJ-ks. Kuldsete kiidusõnadega tunnustavad andeka produtsendi tegemisi ka teised, näiteks Billboard on andnud Tiësto kanda ülistava nime “EDMi ristiisa” ja ajakirja Rolling Stone alusel on tegu maailma DJ-de esinumbriga.  

Hollandist pärit elektroonilise muusika produtsent Tiësto on müünud üle 36 miljoni albumi ja tema tegemisi jälgib ülemaailmselt enam kui 30 miljonit aktiivset fänni. Rahvusvahelise ikooni tähelepanuväärsed teosed hõlmavad endas lugematuid albumeid, singleid, remikse ja palju muud, mis on kõigil platvormidel kogunud kokku üle 8 miljardi kuulamise. Tiësto viimase aja suurima tähelennu teinud lugu “The Business” domineeris pikalt ka Eestis raadioeetri esikoha positsiooni. Sellele järgnes koos ladina artisti Karol G-ga ilmunud singel “Don’t Be Shy”.  

Tiësto on oma tähelepanuväärse karjääri jooksul teinud koostööd uskumatult andekate mõttekaaslastega, kelle hulka kuuluvad näiteks Post Malone, Rita Ora, Diplo, Martin Garrix, Busta Rhymes, The Chainsmokers, Gucci Mane, Icona Pop jpt. Alates põrandaalustest tantsuhittidest kuni suure profiiliga Las Vegase DJ-residentuuri ja žanrite piire ületava tunnustuseni, on Tiësto ideaalne näide, mida kujutab endast edukas karjäär tänapäeva tantsumuusika maailmas. 

Piletid Tiësto Tallinna kontserdile tulevad müüki kolmapäeval, 9. veebruaril kell 10:00 Piletilevi internetipoes ja müügipunktides. Live Nationi klubiliikmed saavad pileteid soetada eelmüügist juba täna.

Kommentaarid puuduvad