Suure finaali eel – kas „Naabrist parema“ majad ikka saavad korralikult valmis?

uudised.ee

Sarja „Naabrist parem“ võitja selgub juba nädala pärast TV3 otse-eetris, kus oma kodu võitja valivad televaatajad. Tänases saates tulebki paaridel teha viimane pingutus, et senised vead parandada ja konteinermajad lõplikult valmis ehitada.

Ülemiste City ehitusplatsist on saanud justkui sagivate töösipelgate pesa. Kõik naabrid on koos pere ja sõprade abiväega kohal ja annavad endast parima, et nende unistuste majad lõplikult valmis saaks. 

Eero ja Mari-Anne parandavad usinalt varasemast jäänud ehitusvigu. Tähelepanu peab jaguma ka köögile, mis rändurpere unistuste kohaselt tuleb ilus, ent eelkõige praktiline. Hoolimata halbadest kogemustest vannitoa plaatimisel on Eero endas kindel ja otsustab ka köögiseina plaadid ise paigaldada.

Marleeni ja Kristjani suurprojektiks on taaskasutatud materjalidest ehitatud suure panipaigaga voodi. Sel ajal, kui Kristjan voodiehitusega tegeleb, on Marleen taas värvirulli kätte haaranud ja võõpab vana kummutit hygge-pesasse sobivalt valgeks.

Kamraadidel on taas tööd rohkem, kui teha jõutakse. Ajapuudus ei anna rahu. Aare ülla eesmärgi kohaselt saavad kohtunikud teisele korrusele minna mööda uut ja uhket treppi, aga selle paigaldamine on oodatust raskem. Urmas vastutab selle eest, et tube valgustaksid peale LED-ribade ka mõnusad isetehtud seinalambid.

Käthlin ja Käthriin pingutavad selle nimel, et täiskasvanute lounge-tuba tuleks täpselt nii hubane ja mugav nagu planeeritud. 

Teist konteinerit ja kogu valmis maju tuleb hindama naabreid visioonide koostamisel abistanud Maarja Priks ja varasematest hooaegadest tuttav sisearhitekt Aljona Kamenik. Ehituskvaliteedi vaatab üle Taivo Velling -- kas majad on ikka lõplikult valmis ja kõik vead parandatud?

„Naabrist parema“ finaalieelne saade on TV3s täna kell 20.00

Kommentaarid puuduvad