Naabrist paremate pool kaob uni ja lendavad sädemed!

uudised.ee

Telekevade suur ehitusseiklus „Naabrist parem“ jätkub hoogsalt, põnevalt ja pingeliselt - unetud ööd ja seinast-seina emotsioonid on kohal! Ees ootab esimene hindamine ning kaalul on rohkemgi kui rosetid.

Diana ja Hannes on küll hullud ehitajad, kuid lapsevanemate hell süda valutab pisikese poja pärast, kes ööseks tädi hoolde peab jääma. Ehitusplatsil toimetavad nad sihikindlalt ning endalegi üllatuseks saab töö valmis teistest varem. Pesamunad Kelly ja Joosep ei pea õnneks omapäi hakkama saama, sest eelmise saate kuldse rosetiga võideti endale abiline. Nimelt teab „Naabrist parema” 6. hooaja osaleja Ardo täpselt, kuidas töö käib ja annab noortele väärtuslikke nõuandeid. Värskete hingesugulaste Kerdi ja Anna-Liisa õhtu möödub tempokalt. Kõigepealt tehakse põhjalik eeltöö ja siis võib sädemed valla lasta. Ootamatutele probleemidele leitakse kavalad lahendused ja kui ise ei jõua, siis abivägi on vaid telefonikõne kaugusel. Väsimatud igiliikurid Merill ja Asko tõdevad, et detailide paberilt reaalsusesse toomine on arvatust keerulisem, sest konteiner on väike ja mänguruumi pole. See aga ei pidurda nende tööhoogu – plaane tehakse käigu pealt ümber ja ehitusplatsilt lahkutakse viimastena.

Naabrite töödele annab hinnangu merekonteinerite ekspert Taivo Velling, kelle kullipilk leiab üles kõik head ja vead, sest konteinerite ehitusega on tal kogemusi juba paarkümmend aastat. Naabritelt ootab Taivo põnevaid, materjali päritolu väärtustavaid ehituslahendusi ning head töökvaliteeti.

Rivistusel ootavad naabreid kollased ja punased rosetid ning saladuslik eelarveümbrik. Stardipaugu saab ka võistlusmäng – panna püsti konteineri otsaseina karkass. Tunniajaline piirang paneb proovile nii võistlejate pingetaluvuse, mõõtmistäpsuse kui ka koostööoskuse.

„Naabrist parem“ on TV3s täna kell 21.30.

Kommentaarid puuduvad