Prussid, kaablid ja redelimäng! Naabrisaate kolmas episood tõi ühtedele võidud ja teistele kaotused

uudised.ee

Ehitussaate "Naabrist parem" 3. osa kulges kruvide, prusside, nurgikute ning kaablirullide seltsis, mille tulemusel muutusid naabrite konteinerid palju kirjumaks. Ilmusid roovitused, vaheseinad ja torustikud. Isegi kui kõik seinad olid pealtnäha sirged ja PUR vahuks valmis, siis lood ei valeta ja konteineriekspert Taivo ei teinud kellelegi allahindlusi.

Kelly ja Joosepi korrektselt paigaldatud elektrikaablid ja märgistatud veetorud tõi Taivo kõigile eeskujuks, aga pesamunade karkass polnud nii sirge kui peaks. Merilli ja Asko tubli töö ja areng ei jää kohtunikule märkamata, aga mõned karkassivahed on PUR vahu jaoks liiga suured ja vajavad veidi tihedamat roovitust. Kerdi ja Anna-Liisa tulemus oli nii põhjalik ja täpne, et Taivol ei jäänud muud üle kui premeerida värskeid hingesugulasi kuldse rosetiga. Diana ja Hannes pidid lõpetamata tööde eest võtma vastu punase roseti – ajapuudus oli ilmselge ja kõvera karkassi ning poolikute torutöödega konteinerit Taivo vastu ei võtnud. 

Eelmise saate kõige tublimad, pesamunad Kelly ja Joosep said rivistusel omapoolse kuldse rosetiga ühte naabripaari tunnustada. Otsusekindlalt teatasid nad, et suurima arengu ja pikkade tööpäevade eest väärivad seda Kert ja Anna-Liisa. 

Võistlusülesandena tuli tunni aja jooksul valmis ehitada ilus, funktsionaalne ja vastupidav redel. Punase rosetiga kaasnenud karistuse tõttu olid Diana ja Hannes esimesed 20 minutit omavahel kätest kinni seotud. Paar säilitas positiivsuse ja nägi selles head koostöövõimalust ning kui Diana tundis ennast kohati kasutuna, siis Hannes kompenseeris selle oma produktiivsusega. 

Merill ja Asko läksid täispangale ja keevitasid metallist redeli, mis sobiks hiljem nende välijõusaali varustusse. Kert ja Anna-Liisa ammutasid inspiratsiooni Redeli-nimelisest bändist ja liikusid abstraktsema lahenduse suunas. Kelly ja Joosep nokitsesid armsa puidust redeli kallal, mis neile tuppa dekoratiivelemendiks mahuks.

Hindajateks olid seekord naabrid ise ja konkurentidele armu ei antud. Ainult üks paar, pesamunad, tunnistasid ausalt, et kellegi redel on neist parem – kõik teised paarid valisid lemmikuks iseenda loomingu. Olgu see aus mäng või igaühe strateegiate tulemus, aga kuldse roseti teenisid välja hullud ehitajad Diana ja Hannes.

Naabrid saavad nüüd mõne päeva puhata ja jõudu koguda, sest ehitusplatsi vallutavad PUR vahu eksperdid. Seejärel tuleb kibekiirelt valmis saada kõik seinad, laed ja põrandad, et järgmises saates saaks pahteldamise käsile võtta.

Kommentaarid puuduvad