Naabrisaates varjutas omakasu heategusid! Lendas nii pahtlitolmu, värvi kui ka pisaraid

uudised.ee

Naabrite otsused lähevad igas saates aina strateegilisemaks ning nii arusaamatusi kui heategusid varjutab omakasupüüdlikkuse kahtlus. Ei teagi, mida sel nädalal rohkem lendas – pahtlitolmu, värvipritsmeid või pisaraid. 

Üksteise tööde hindamisele läheneti mitut moodi: loeti vigu, usaldati loodi, meenutati rosetiseisu ja vaadati toa üldmuljet külla tuleva sõbra pilgu läbi. Valemist hoolimata võidutsesid naabrite edetabelis Merilli ja Asko teistmoodi lahendused ning väsimatud igiliikurid teenisid nädala ülesande eest kuldse roseti. 

Tabeli viimasele kohale langesid naabrite nõukogu silmis Kert ja Anna-Liisa. Olgu selleks iluvead, abivägede kasutamise taktika või puhas kadedus, aga punane rosett ja karistus tuli värsketel hingesugulastel pettumusega vastu võtta. Motivatsiooni edaspidi veel rohkem pingutada peaks neil nüüd jaguma, sest punaseid rosette on kogunenud juba kaks.

Eelmise nädala võitjatena oli Kerdil ja Anna-Liisal võimalus kellelegi konkurentidest üks kuldne rosett kinkida. Anna-Liisa sõnul andsid nad selle paarile, keda oli seni kõige vähem tunnustatud – Merill ja Asko.

Põrandamängus lendasid naabrid suure entusiasmiga peale ja jooksusammul hakati LVT põrandaplaate sobivateks tükkideks lõikama – eesmärk oli etteantud muster esimestena valmis saada. 

Mängu käigus selgus, et õigem oli usaldada näidisplaati, mitte oma kaugelt peale visatud silma, sest nii Kelly ja Joosep kui Kert ja Anna-Liisa avastasid ennast olukorrast, mil väikestest tükkidest enam tervikut kokku panna polnud võimalik. Ideaalse lahenduseni ei jõudnud keegi, aga kahest viimasest võistluspaarist kiiremini said näidisele lähedase tulemusega hakkama Merill ja Asko ning kogemustega põrandapaigaldajad Diana ja Hannes pidid leppima teise kohaga. Väsimatud igiliikurid napsasid sellega endale saate kolmanda kuldse roseti.

Loodetavasti neid vigu enam ei korrata, sest juba järgmiseks nädalaks peavad naabrite tubades kõik põrandad paigaldatud olema. Lisaks tuleb teha ettevalmistusi fassaadi paigalduseks, et lõpuks konteinerid ka väljast unistuste majade ilme võtaksid.

"Naabrist parem" 5. osa saad järele vaadata TV3Play'st! 

Kommentaarid puuduvad