Kodud hakkavad ilmet võtma! Naabritel valmisid fassaadid ja terrassid läbi higi ning pisarate

uudised.ee

Iga kodu on omanike nägu ja väikeses naabrikülakeses ilutsevad neli omanäolist majakest. Naeru, nutu, higi ja pisarate saatel valminud fassaadid ja terrassid on muljetavaldavad, aga lähemal uurimisel selgus, et mõned naabrid polnud ülesannetega piisavalt hästi hakkama saanud.

Rivistuse avapauguks oli naabritevaheline tunnustusrosett – Diana ja Hannes valisid selle vääriliseks Kelly ja Joosepi. Saatejuhtidel polnud aga ühtegi kuldset välja jagada ning pesamunad olid sunnitud selle konkurentidelt ära võtma. 

Konteineriekspert Taivo vaatas kõiki maju iga nurga alt ja tõdes, et nädala ülesande olid kõige paremini sooritanud just Kelly ja Joosep. Pesamunad pidid taaskord otsustama, kelle rosetiseina kallale minna. Raske südamega võtsid nad ühe roseti Dianalt ja Hanneselt ning teise Kerdilt ja Anna-Liisalt.

Arhitekt Liina-Liis leidis kõigi majade juures midagi kiitmist väärt, aga kõige praktilisema ja põnevama majaümbruse eest andis ta kuldse roseti Merillile ja Askole. Ka väsimatud igiliikurid pidid oma kuldse kellegi seinalt tooma ning arvates, et Kelli ja Joosep võtsid ühe neilt, otsustasid Merill ja Asko selle pesamunadelt võtta.

Sellega rosetimöll ei lõppenud, sest ka punaseid oli kummagi kohtuniku poolt. Taivo eksperdisilm ei jäänud Merilli ja Asko fassaadi viimistlusega sugugi rahule ning väsimatud igiliikurid võtsid vastu oma kolmanda punase roseti. Liina-Liisi jaoks polnud Kerdi ja Anna-Liisa õueala piisavalt hubane ja veenev, mis viis ka Kerdi ja Anna-Liisa rosetiseisu ohtliku kolme punaseni.

Teadmistevoorus jäid hullud ehitajad ja pesamunad viiki, mis tähendas, et võitja selgitamiseks korraldati duell. Makita trelli seadistamise ja kruvide pakku laskmisega sai Joosep Hannesest kiiremini hakkama ning võiduroseti võtsid pesamunad endale Merilli ja Asko rosetirivist.

Naabrite teekond on lõpusirgel ja enam ei ole muud jäänud, kui majad ka seest lõpuni valmis ehitada. Järgmine kord esitlevad vaprad ehitajad oma unistuste kodusid ning spaa- ja saunamajasid eriti karmidele lõpphindajatele.

Kommentaarid puuduvad