Kes võidab saate “Naabrist parem”? Kelly ja Joosep: oleme tohutult arenenud tänu sellele, et oleme teinud valesti, uuesti ja õigesti

uudised.ee

TV3 ehitussarja „Naabrist parem“ suur finaal toimub juba sel kolmapäeval, 2. juunil, mil kell 21.30 algavas otsesaates selgub võitja, kelle valivad vaatajad telefonihääletusel. Kõik sarjas osalevad neli paari on vaid mõne kuuga ära teinud ülisuure töö ning ehitanud kahest merekonteinerist imelise kodu. Uurisime kangekaelsetelt pesamunadelt Kellylt ja Joosepilt, miks võiks televaatajad just nende poolt hääletada ning mis on kolm asja, mida nad oma kuldsete käte ja pühendumisega ehitatud kodu juures ise kõige enam väärtustavad.

Kelly ja Joosep tahaksid saate võita, kuna nad ei tahaks oma südant maha jätta enda loodud koju, mis rändaks kellegi teisega edasi.

Ehitatud kodu puhul on paar ütlemata uhke terviklahenduse üle, mis hõlmab endas nii funktsionaalsust, praktilisust kui ka hubasust. "Teine asi on erinevate stiilide kombineerimine – nii natuke retrohõngu kui ka modernsust. See ongi just Kelly ja Joosepi stiil," rõõmustavad nad. "Lisaks meie õppimiskõver – oleme tohutult arenenud just tänu sellele, et oleme teinud valesti, uuesti ja õigesti… või siis taas valesti. Aga arvestades seda, et varasemalt sellist laadi ehituskogemus puudus, saime ikka väga hästi hakkama."


Foto: TV3

Kommentaarid puuduvad