Hea nipp! Evelin Ilves avaldab, kuidas end lihtsalt rannavormi ajada

uudised.ee

Pikalt kestnud eriolukord on mõjutanud suuremal või vähemal määral kõiki inimesi ning muutunud on ka söömis- ning liikumisharjumused. Kui kuulud nende hulka, kes isolatsiooni perioodil küpsetama asusid, vähem liikusid ja seetõttu mõne kilo juurde võtsid, siis Evelin Ilves teab rääkida, millise nipi abil lisandunud kilod taas kaotada.

Evelin Ilves kirjutab Toidutare blogis, et tegi koos sõbrannaga otsuse kuulutada maikuu tervisekuuks.

Naised kirjutasid üles, millest kumbki oma tervislikkuse tähenduses loobuda kavatseb ning mis saab siis, kui patt ette tuleb.

Lepiti kokku, et igal hommikul astutakse kaalule ja tulemusi jagatakse omavahel. Lisaks lähevad vähemalt kord nädalas kirja ka teiste strateegiliste kohtade mõõdud. Samuti jagatakse omavahel iga päeva lõpus ka läbitud samme.

Evelini sõnul sai sellest omamoodi hasart ja samas ka teineteise toetamine. Lõpptulemusena küll kilodes nii palju ei kaotatud, kuid võideti tohutult enesetundes. "Kui sa ikka loobud näiteks valgest suhkrust,  jahust ja alkoholist, läheb igaühel silm ja terve keha rohkem särama. Me kaotasime kokku 7 kg ja 21 cm ning tegime 624 486 sammu," räägib Evelin.

Refereeritud Toidutare blogist.

Kommentaarid puuduvad