Tasub teada! Miks eelistada uusi kodumasinaid?

uudised.ee

Kodumasinad hoiavad kokku aega ja muudavad igapäevased tüütud kohustused meeldivamaks. Tänapäeval on raske ette kujutada käsitsi pesupesemist, isegi põrandapuhastuse saab nüüd usaldada robotite hoolde. Tänu nutikatele abilistele jääb rohkem kvaliteetaega pere jaoks ja hobidesse panustamiseks.

Vajadus uue kodumasina järele võib tekkida ootamatult. Uued kodumasinad võivad olla küllaltki kallid, seetõttu ei taha keegi valikuga eksida. Varajane ettevalmistus ja läbimõeldud otsus tagab aga parema valiku. Alljärgnevad punktid aitavad välja selgitada, kas olemasolevad kodumasinad on töökorras või tasub mõelda uute seadmete soetamisele. 

Seade on katki.
Kui ei saa enam igal hommikul nupulevajutusega kohvi või kui pesukorv ajab üle ja pesumasin tõrgub, siis tuleb kiiresti uus kodumasin leida. Kiirustades on aga kerge eksida ja esimestel emotsioonidel põhinev otsus võib valeks osutuda. Samuti võtab mitmete kaupluste külastamine aega. Aja kokku hoidmiseks tasub külastada e-poodi, kus saab uutest kodumasinatest palju parema ülevaate ning hõlpsasti hindu ja erinevate seadmete omadusi võrrelda.

Olemasoleva kodumasina funktsioonidest ei piisa.
Kaasaegsed kodumasinad võivad olla küllaltki kestlikud ja kuni 15 aastat töötada. Selle aja jooksul muutuvad oluliselt iga perekonna vajadused, areneb tehnika ja uutele seadmetele lisatakse põnevaid funktsioone. Kui senine kodumasin ei vasta enam soovidele ja vajadustele, on aeg see välja vahetada.

Kodumasin kasutab liiga palju energiat.
Seadmed muutuvad iga aastaga energiatõhusamaks ja kulutavad töötades vähem elektrit. Viis aastat tagasi ostetud kodumasin kulutab enamasti rohkem energiat, kui uus seade. Kodu kõrvalkulud on iga leibkonna jaoks oluline väljaminek ja energiatõhusate seadmete kasutamine aitab neid kulusid vähendada. Ostes uue energiasäästlikuma seadme, saab raha kokku hoida.

Kodumasina disain ei sobi enam.
Kui teed kodus remonti või värskendad interjööri, võib juhtuda, et olemasolevad seadmed ei sobi uue stiiliga. Ühel hetkel võis punane kohvimasin, röster ja veekeetja küll hea idee olla, aga ei sobi uue Skandinaavia stiilis heleda köögimööbliga. Kõik soovivad, et nende kodu näeks välja harmooniline ja õdus - ka kodumasinad peavad valitud stiili täiendama. Samuti võib juhtuda, et olemasoleva kodumasina mõõdud lihtsalt ei sobi enam koju. Enamasti muutuvad seadmed aja jooksul väiksemaks ja miks raisata ruumi kohmakatele kodumasinatele.

Kodumasinad ei ühildu nutiseadmetega.
Üha enam rajatakse nutikaid kodusid, kus igapäevased toimetused on telefoni või mõne muu seadmega kergesti juhitavad ja kontrollitavad. Sauna kerise saab tööle panna koju sõites, pesumasina tsüklit saab kaugelt jälgida ja päikesepaistelise ilmaga püsti tõusmata kardinad ette kerida. Nutiseadmega ühilduvad kodumasinad muutuvad üha populaarsemaks ja muudavad elu lihtsamaks. Samuti annavad need parema ülevaade seadme seisukorrast, energiakulust ja tööaegadest. Nii on võimalik oma tegevusi paremini planeerida ning need ei sõltu nii palju kodumasinate tööaegadest.

Leia endale uus kodumasin.
Erinevate kodumasinate valik on väga suur ja nende hinnad on kaubamärkide lõikes vägagi erinevad. Siiski tuleks uusi kodumasinaid valides eelkõige oma vajadustele ja soovidele tugineda. Uus kodumasin võiks sobida koju mõõtmetelt ja stiililt, olla energiasäästlik ja nutikas. Sellisel juhul kohandub ta inimese vajadustega ja muudab igapäevased tüütud kohustused lihtsamaks.

Parim koht uute kodumasinate valikuga tutvumiseks on e-pood, kus saad endale sobival ajal mugavalt uusi seadmeid vaadata, võrrelda ja uurida. Samuti on e-poodides tihti tavapoest rohkem sooduskampaaniaid, mis aitavad uue seadme ostult säästa. 1a.ee e-poes on laias valikus erinevaid kodumasinaid, mille sortiment täieneb pidevalt uute mudelitega.
 

Kommentaarid puuduvad