Jõulud on ukse ees! Avasta kümme suurepärast ideed, mida kinkida emale, naisele, tütrele või sõbrannale

uudised.ee

Pühad ei ole enam mägede taga ja paras aeg on mõlgutada mõtteid, millega üllatada oma kalleid naisi. Et kauplustes käimine on viiruste perioodil eriti tülikas, tasuks pilk seada e-kaubanduses pakutava poole.  Veebipoest leiab põnevat avastamist ja rohkelt inspiratsiooni rõõmustavateks kingiideedeks ilma kodust lahkumata. Järgnevalt leiad kümme suurepärast kingiideed, mida eelolevateks pühadeks jõuluvana kingikotti pista.

Kindlasti mõjub igale naisele, kes peab lugu roosa ja punase värvi romantilisest sümbioosist, ligitõmbavalt naiselikkusest pakatav Wibo Baby Doll Limited kollektsioon, mille lai dekoratiivkosmeetika valik aitab kindlasti hädast välja kui ees on ootamas tähtis õhtu.

Oluline on teada, et liitudes lojaalsusprogrammiga Lisella Club ja kasutades koodi WIBOTV3 saad jõuludeni ühelt tellimuselt soodustust kokku 33%. Soodustus kehtib kogu wibo.ee tootevalikule.

Teise kingiideena tasub välja tuua Berrichi looduskosmeetika sari, mille võlujõud peitub rikkalikus kinkekarbis. Kinkekarbist leiab Berrichi armastatumaid tooteid nagu päevakreemi Day, öökreemi Night ja silmakreemi Eye. Berrichi looduskosmeetika on kõik, mida vajad värskeks ja säravaks jumeks, ühtlasemaks nahatooniks ja tekstuuriks.

Kingituste tegemises ning saamises on ikka ja jälle mingi sõnaseletamatu ootus ja elevus. OLLA sõnumiga ehted sobivad kingitegijatele, kes soovivad, et kingitus rõõmustaks kingisaajat kauem kui lihtsalt kinkimise hetkel. Isikupäraste OLLA ehete valikus on üle saja erineva tähendusliku sõnumiga ehte. Muuseas, sobiva sõnumi valimisel on abiks põhimõte „Kingi seda, mida sooviksid ise kingiks saada.“



Ehtegurmaanidele teeb häid pakkumisi ka TI SENTO Milano, mille hõbeehted kuuluvad ajatu klassika hulka olles ideaalseks jõuukingituseks sära armastavale naisele. Eriline kingitus on TI SENTO Milano Eesti disainikollektsioon, kus vaid Eesti turule loodud erikollektsioonis leidub erinevaid ehteid rohkem kui sada. Mure kingituste pakkimise pärast jääb samuti ära, sest TI SENTO Milano ehted pakitakse kvaliteetsesse kinkekotti ja tasuta kinkekarpi.

Eesti disain on kõrgelt hinnas nii kohalike seas kui ka mujal maailmas. Eesti suurim kohalik disainipood Levi Disain kutsub üles tarbima targalt ja toetama kohalikku moodi. Levi Disaini e-poest leiab palju kõige uuemaid, ägedamaid disainereid ja brände nii naistele kui meestele. Lisandväärtusena on Levi Disaini eesmärk inspireerida igat külastajat.

Pimedal ja talvisel ajal vajavad turgutust ka meie juuksed, mille heaks on Placent Activ Milano välja tulnud juuksekasvu stardikomplektiga. Komplektist leiab juuksekasvu soodustava šampooni, palsami, seerumi ja vitamiinid, mis kõik toetavad juuksekasvu nii sees- kui välispidiselt. Hea uudis on see, et esimesed tulemused on näha juba peale kahte kasutusnädalat.

Kes meist ei tahaks end pimedal õhtul mõnusalt diivanile sättida, taustaks hea muusika, käes raamat ja ümbritsemas mõnusalt hubane küünlavalgus. Siin ulatab abikäe Delux Dreams salong, kust leiab lisaks käsitöövooditele ka kvaliteetse voodipesu, luksuslikke hommikumantleid, imelisi kodulõhnastajaid ja superpehmeid mohäärvillast pleedisid.

Inimest kaunistab kõige enam ikka terve ja valge naeratus. Ismile.ee e-pood pakub põnevat avastamist kui tarvis on tooteid hammaste heaks, vitamiine, midagi turgutavat näo- ja kehahoolduseks, parfüüme ja palju muud. 

Ehted annavad tihtipeale kogu väljanägemisele viimase lihvi. Kui tead naisi, kelle südamed sulavad kullast ehete või juveelide ees, siis on õige koht kingituse leidmiseks Goldtime. Tegemist on Eesti suurima juveelikaupluste ketiga, mille kuld- ja hõbeehete valik on täna rikkalikum kui eales varem. Kõige uuemate kuldehetega saad tutvuda Goldtime'i e-poes.

Kui kingitust vajab naisterahvas, kes armastab elamusi rohkem kui asju, siis on Roll Studio kinkekaart parim valik. Roll Studio teeb enesetundega imet ja pakub võimalust jõuda sinna, kuhu oled alati soovinud.



Eeltoodud kümnele kingiideele leiad rohkelt lisa, kui külastad veebipoode, kus pakkumisi leidub igale maitsele, tootevalik uueneb pidevalt ning hinnad on magusad. Ära oota ja vali parimad jõulukingitused välja juba täna. Mõnusat jõuluootust!

Vaata lisaks:

Tasub teada! Kümme head mõtet, millega pühadel omale olulisi mehi üllatada!

Päkapikud juba piiluvad! Avasta kümme suurepärast kingiideed pere pisematele 

 

Kommentaarid puuduvad