Saara Pius: ei tasu üldse mõelda, et laste kõrvalt ei saa tööd teha

uudised.ee

Näitlejatest abikaasade Saara ja Märt Piusi peres kasvab täna kolmene Susanna ja pooleaastane Mihkel. Kui pisipoega oodates võttis tragi ema ette seikluse džunglis seoses filmiga "Jõulud džunglis", siis praegugi on ta juba töölainel tagasi. Parasjagu käivad Ergo Kulla uue seriaali "Tulejoonel" võtted, kus nii Saaral kui ka tema abikaasal Märdil rollid täita.

Ka kevad ja suvi on näitlejapaaril juba tegevusi täis planeeritud, aga nendest toimetustest on veel vara rääkida. Seega Saara klassikalises mõttes lastega koju istuma ei jää. Selle üle, et päris palju tööd terendab ees, tunneb ta ainult heameelt. "Eks peame lihtsalt kalendrit niimoodi sättima, et saame Märdiga kordamööda oma asju teha."

"Ei tasu üldse mõelda, et laste kõrvalt ei saa tööd teha," ütleb Saara kindlameelselt ja rõhutab, et lastesaamist ei peaks karjääri tõttu edasi lükkama. "Sa ei ole kunagi lapse saamiseks täielikult valmis. Ei maksa oodata, et ühekorraga on pangakontol kindel summa, omad kodu ja oled tööalaselt kõik saavutanud – sellist olukorda elus ei ole. Elu on ikka sigrimigri ja muutub pidevalt."

Refereeritud värskest Naistelehest.

Kommentaarid puuduvad