Täna
20. sept
9...12
0...10
Homme
21. sept
9...16
2...12

Pagulased

EKSKLUSIIV! Katrin Lust sai Ungaris kaadrisse, kuidas toimub piiril pagulaste smugeldamine!

18:12 15. september 2015
Autor: Katrin Lust

"Seitsmeste uudiste" reporter Katrin Lust naases äsja Ungarist, otse põgenikekriisi südamest ning on kohapeal kogetust vapustatud. Seitsmesed näitavad järgmisel kolmel päeval uudiseid, mis kohapeal toimub. Tuhanded põgenikud saabuvad läbi Serbia Ungari piirile, et sealtkaudu pääseda Saksamaale. Põgenikekriisist lõikab kasu aga organiseeritud kuritegevus, mis smugeldab raha eest põgenikke Euroopa Liitu. Reporter Katrin Lust sai smugeldajate tegevuse filmilindile. Vaata lähemalt videost!

 


Kommentaarid

Kommentaare 3
Maria 09:47 16. september 2015
Ma saan aru, kui Katrin Lust oma blogis kirjutab, mida heaks arvab. Aga et Seitsmesed uudised lasevad lihtalt ühe inimese subjektiivset luulu sedasi eetrisse ja seda eksklusiiviks nimetab, see tekitab küll küsimusi.
Mis õigus on temal anda hinnangut inimeste riietuse üle näiteks? Ma olen vaesest perest pärit. Mu kasvatas meid õega üksi ja meil ei olud vahel kuulõpus söögirahagi. Samas mu sõbrad ei saanud vist arugi, mis vaesuses ja hädas me elame, sest ta tegi kõik selleks, et meil oleks korralik riie seljas. Vanaema õmbles. Sa ei saa hinnata inimese olukorda tema riietuse järgi ometi! Pealegi, kui nad põgenevad oma maalt, kus neil oli ehk korralik töö, elu, riided, kas siis põgenedes on kohustus need kaltsude vastu vahetada?? Ja teine asi, ta mainib, et need inimesed ei meenuta talle sõjapõgenikke. Ma tahaks teada, missuguseid sõjapõgenikke ta on näinud ja kellega, millega võrdle. Minu poolest tehku see Lust oma saateid ja halisegu, aga sedasi uudistekanalil jama ajada, on minu meelest küsimärk, et kes on see inimene, kes sellise jama eetrisse lubab.
Siiri 10:29 16. september 2015
Need inimesed ei meenutagi sõjapõgenikke ja kui sa natukene uuriksid teema kohta rohkem, siis kogu sellest massist on kuskil 1/3 Süüria põgenikke, ülejäänud on Lähis-Idast, Iraanist, Afganistaanist jne riikidest tulnud, kes kasutavad lihtsalt võimalust, et ennast 'põgenikena' näidata. Ostetakse lausa valepasse, et ennast süürlastena esitleda. Miks ei või Lust kajastada seda nii nagu tema näeb? Samamoodi, kes oled sina, et tuled ütlema, kuidas ta peaks seda tegema. Kas meedia peab ainult ühepildiliselt kõike esitama? Uuri natukene rohkem, miks need inimesed üldse euroopasse tungivad. Pole nad midagi sul kõik sõjast räsitud põgenikud!
sdfg 17:12 16. september 2015
Päris head nõudmised neil seal juba, tra kui ei meeldi kao tagasi oma onni

Kerro kuu
Mida toob augustikuu Sinu tähemärgile?