IKEA kutsub tagasi osa kaasaskantavaid joogitopse

Seitsmesed

IKEA kutsub tagasi osa Troligtvise kaasaskantavaid joogitopse, millest võib eralduda ettenähtud piirmäärast enam kemikaali, kirjutab BNS.

IKEA soovitab tungivalt kõikidel klientidel, kes on ostnud Troligtvise kaasaskantava joogitopsi, millele on märgitud "Made in India", kasutamine kohe lõpetada, teatas ettevõte.

Seetõttu kutsub IKEA üles joogitopsi ostnud kliente selle IKEA-le tagastama. Tagastatud toote eest makstakse raha tagasi. Itaalias toodetud Troligtvise joogitopsid, millel on märge "Made in Italy", on ohutud ning neid tagasi ei kutsuta.

Hiljuti selgus IKEA testimisraportidest, et Indias toodetud kaasaskantavatest joogitopsidest võib eralduda ettenähtud piirmäärast enam dibutüül-ftalaati. IKEA on keelanud ftalaatide kasutamise toodetes, mis on kontaktis toiduga, ja lõpetab seega Indias toodetud joogitopside müümise ning kutsub juba müüdud joogitopsid tagasi.

 

Kommentaarid puuduvad