Keenias võeti kinni 10 lapse surmas süüdistatav verejanuline vampiir

uudised.ee

Keenia politsei pidas kinni mehe, keda iseloomustatakse verejanulise vampiirina ja süüdistatakse vähemalt 10 lapse surmas, vahendab BNS.

Kahekümneaastane Masten Milimo Wanjala võeti kinni kolmapäeval seoses kahe lapse tapmisega, kelle surnukehad leiti pealinna Nairobi metsast.

Mees tunnistas aga korravalvurite jahmatuseks, et on tapnud veel vähemalt 10 varases teismeeas ohvrit.

Politsei sõnul on Wanjala kättesaamine oluline läbimurre laste kadumise juurdluses. Viimastel nädalatel kadusid lapsed lausa kiirusega kaks tükki päevas.

"Wanjala tappis oma ohvrid üksipäini ja eriti julmal moel, imedes mõnikord nende veenidest verd, enne kui ta nad hukkas," ütles kriminaaljuurdlusamet kolmapäeva õhtul Twitteris, nimetades meest verejanuliseks vampiiriks.

Wanjala võttis sihikule 12- ja 13-aastased lapsed, kes uimastati ja lasti verest tühjaks voolata. Mõnel juhul kägistas Wanjala oma ohvrid.

Politsei andmetel oli Wanjala esimene ohver 12-aastane tüdruk, kelle ta röövis viie aasta eest Nairobist idas Machakose maakonnas.

Teise ohvri surm Lääne-Keenias vallandas protestid ning kohalikud elanikud panid põlema poisi surmas kahtlustatu maja.

Kriminaaluurijate sõnul jutustas Wanjala kainelt ja üksikasjalikult, kuidas ta ohvrid ligi meelitas ja siis julmalt tappis. Laibad viskas mõrtsukas metsa või linnades kanalisatsiooni.

Politsei ütles, et ühe poisi vanematelt nõudis Wanjala enne lapse tapmist 30 000 Keenia šillingit (234 eurot).

Mitme arvatavasti Wanjala käe läbi surnud lapse säilmeid ei ole veel leitud.

Mees ei kahetsenud oma tegusid põrmugi, vaid ütles politseile, et ohvrite tapmine pakkus talle palju mõnu.

Kommentaarid puuduvad