Imetlusväärne sünnipäevalaps Laura Põldvere särab ka pärast hiljutist abielulahutust: usun endiselt suurde armastusse Lisatud galerii!

Anna-Maria Makko

Alati perfektse riietuse, meigi ja loomulikult imekauni lauluhääle poolest tuntud Laura Põldvere tähistas oma sünnipäeva vastvalminud Viimsi kodus. Laura räägib “Suviste seismeste” sünnipäevarubriigis inspireerivalt sellest, kuidas elas hiljuti üle väga raske perioodi, kui lahutas oma abielu muusik Joel Remmelist, ent kuidas nüüd on ta targem ning valmis uuteks väljakutseteks, mida elu pakub. Vaata inspireerivat intervjuud sünnipäevalapsega lähemalt videost!

Fotod: Anna-Maria Veidemann-Makko 

Alati perfektse riietuse, meigi ja loomulikult imekauni lauluhääle poolest tuntud Laura Põldvere tähistas oma sünnipäeva vastvalminud Viimsi kodus. Laura räägib “Suviste seismeste” sünnipäevarubriigis inspireerivalt sellest, kuidas elas hiljuti üle väga raske perioodi, kui lahutas oma abielu muusik Joel Remmelist, ent kuidas nüüd on ta targem ning valmis uuteks väljakutseteks, mida elu pakub. Vaata inspireerivat intervjuud sünnipäevalapsega lähemalt videost!

Fotod: Anna-Maria Veidemann-Makko 

Kommentaarid puuduvad