Eesti parim tantsija! Vaata, kes pääsesid finaalsaatesse!

uudised.ee

Spotlight Challenge'i videovooru tulises heitluses selgusid parimad, kes saavad oma tantsutalenti jagada kogu Eesti publikuga juba maikuu lõpus.

Arvestades veebihääletuse tulemusi ning kohtunikepaneeli soovitusi ei osale finaalsaates mitte planeeritud 10 tantsijat vaid tervelt 12 Eesti parimat tantsijat! See tähendab 6 parimat Tartu voorust ja 6 parimat Tallinna voorust.

Võitja saab lisaks aule ja kuulsusele koos perega suvekuid nautida uhiuue Škoda Kamiq-ga, mille paneb välja Kuldse Karika suurtoetaja Aasta Auto!

FINAALSAATESSE PÄÄSENUD TANTSIJAD:

1. Arina Markelova

2. Jane Pärn

3. Elisabeth Ilves

4. Adele Ehasalu

5. Ly Lindepuu

6. Hanna Paluoja

7. Lisandra Leemets

8. Anna-Maria Tšižik

9. Nadežda Ivanova

10. Alexandra Katariina Org

11. Ghete Lillemägi

12. Katrina Kard

Eesti parim tantsija 2020 selgub otsesaates, kus igaüks saab hääletada oma lemmiku poolt!

Info osalejatele:

Saate lindistus toimub 16. mail Tartus Alexela Loomelaval. Lindistus toimub vastavalt riiklikele soovitustele (tõenäoliselt ilma publikuta) ja kõiki ohutusnõudeid järgides. Igal tantsijal on oma kindel aeg sissepääsuks võttepaika ning võimalus võtta kaasa üks kaaslane.

Iga tantsija saab lähima kolme päeva jooksul kellegi teise finaali pääsenud tantsija soolo muusika (ehk 12 finalisti soolode muusikad vahetatakse omavahel), arvestatakse siiski, et muusikastiil, millega finaali saadi, jääb sarnaseks.

Ettevalmistusperioodi jooksul palume pidada osalejatel videopäevikut, kus on jagatud vabas vormis oma tundeid, loomeraskusi- ja/või rõõme.

Võttepäeva ajagraafik saadetakse hiljemalt nädal enne lindistust.

Võitja selgub telefonihääletuse teel ehk tegelikkuses 24. mail saate eetris oleku lõpus.

Võitjale (võitja perele) kingitakse suvekuudeks uhiuue ja efektse kujundusega Škoda Kamiq kasutusõigus Aasta Autolt ning kõiki osalejaid premeerivad Kuldse Karika toetajad.

Kommentaarid puuduvad