Ivo Rull: viie rikkama riigi hulka? Reaalsus on see, et täna oleme viie vaesema riigi hulgas

uudised.ee

Seitsmeste stuudios käis külas suhtekorraldaja Ivo Rull, kes analüüsis erakondade valimislubadusi ja rääkis lähemalt, kui suur osa erakondade valimisprogrammist on tavaliselt täidetav.

''Seda on raske öelda, kui palju kampaanialubadusi ka täidetakse. Lihtsamaid lubadusi, mis on seotud mõne transpordi või toetuse tõstmisega, isegi täidetakse. Kui me vaatame suuri lubadusi, näiteks 15. aasta jooksul viie Euroopa rikkama riigi hulka, siis see lubadus anti meile 14 aastat tagasi, aga tänane reaalsus on see, et me oleme viie vaesema riigi hulgas,'' räägib Ivo Rull.

Vaata kogu intervjuud lähemalt videost.
 

Seitsmeste stuudios käis külas suhtekorraldaja Ivo Rull, kes analüüsis erakondade valimislubadusi ja rääkis lähemalt, kui suur osa erakondade valimisprogrammist on tavaliselt täidetav.

”Seda on raske öelda, kui palju kampaanialubadusi ka täidetakse. Lihtsamaid lubadusi, mis on seotud mõne transpordi või toetuse tõstmisega, isegi täidetakse. Kui me vaatame suuri lubadusi, näiteks 15. aasta jooksul viie Euroopa rikkama riigi hulka, siis see lubadus anti meile 14 aastat tagasi, aga tänane reaalsus on see, et me oleme viie vaesema riigi hulgas,” räägib Ivo Rull.

Vaata kogu intervjuud lähemalt videost.
 

Kommentaarid puuduvad