Homme
24. okt
2...9
-3...7
Ülehomme
25. okt
7...11
-1...8

Poliitika

Eesti

Kalle Grünthal: peaksime piirangutest loobuma, sest põhjendatud vajadust selleks ei ole

09:00 01. oktoober 2021

Soovime kõik, et võitlus koroonaga oleks nii kaugel, et piirangud saaks maha võtta. Terviseminister Tanel Kiik ütles riigikogus, et oleme sellele päris lähedal. Kui õige see on, et sarnaselt Rootsile ja Norrale ka Eesti piirangutest loobuks? Seitsmestel käisid külas Kalle Grünthal EKREst ja Viktor Vassiljev Keskerakonnast, et arutada sel ja paljudel teistel teemadel.

Kalle Grünthali arvates peaksime kõikidest piirangutest loobuma. ''Mina arvan, et põhjendatud vajadust selleks ei ole,'' sõnas ta. Ühtlasi on Kalle Grünthal osalenud koroonameetmete ja vaktsineerimise vastastel protestidel. Ta väljendab selgelt oma vastumeelsust maskide kandmise ja toob pidevalt argumente, miks teatud abimeetmed või piirangud pole põhjendatud.

Viktor Vassiljev ütleb, et koroona viirust ei saa võrrelda maade ehitusega. ''Viirus on siiski elus asi ja tema käitumine ei ole alati prognoositav,'' toob ta omanäolise võrdluse. Tema arvates on olukordi, kus me oleme sunnitud piiranguid taluma ja kogu ühiskonna heaolu nimel on vaja teatud meetmeid kasutada. Vaata kogu intervjuud lähemalt videost.


Kommentaarid

Kommentaare 2
marika hiiesalu 23:27 01. oktoober 2021
Tv3 püsib oma tavalisel naerusel meelelahutustasandil, poleks vast vaja olnud tõsist teemat sinna tuua. Vassiljevi klounaad sobis sinna muidugi.
Kaspar 23:52 01. oktoober 2021
Viktor, külmas vees ujumine on väga tervislik :)