Ülevaade! Kui palju hääli kogusid poliitikavälised avaliku elu tegelased valimistel?

uudised.ee

Kohalike omavalitsuste valimised on nüüdseks läbi ja on aeg teha kokkuvõte, kui palju hääli said valimistel Eesti meelelahutajad ja teised, kes igapäevaselt poliitikaga ei tegele. 

ANDRUS VAARIK

Näitleja Andrus Vaarik kandideeris Lasnamäel sotsiaaldemokraatide nimekirjas ja kogus 589 häält.

STIG RÄSTA

Viimsi vallas kandideerinud muusik kandideeris Eesti 200 nimekirjas ja sai 231 häält. Selle tulemusega sai Rästa ühtlasi Viimsi valla volikokku.

STEN TALIVEE

22-aastane suunamudija asus oktoobris hääli püüdma roheliste nimekirjas. Talivee, kes võtab tihti sõna seksuaalvähemuste teemal, teenis vaid 8 häält.

RAIVO E. TAMM

Isamaa koosseisus Kristiine linnaosas kandideerinud näitlejal Raivo E. Tamm sai 759 häält.

ÜLLE LICHTFELDT

Sotsiaaldemokraatide nimekirjas Rakveres kandideerinud Lichtfeld pidi leppima vaid 99 häälega.

KERSTI TOOTS

Kinnisvaramaaklerina tegutsev endine seltskonnategelane kandideeris Tallinnas Isamaa nimekirjas. Tootsi häälesaagiks jäi 62 häält.

IRINA EMBRICH

Vehklejast olümpiavõitja kandideeris kohalikel valimistel Keskerakonna ridades Nõmme valimisringkonnas. Sportlane kogus 209 häält.

MAREK KALMUS

EKRE ridades Elva volikokku kandideeriv kulturist Marek Kalmus sai 64 häält

HELERY TÕKKE

OnlyFansi staar ja TV3 tõsielusaates "Kallid kalorid" osalenud Helery Tõkke sai Kristiines EKRE eest kandideerides 61 häält. Oma kandidatuurist rääkis Tõkke ka viimases "Märgatud Eestis" saates.

TOOMAS UIBO

Endine lapstäht ja laulja Toomas Uibo, kes osales ka viimases "Maskis laulja" hooajal, kogus Eesti 200 koosseisus Pirital muljetavaldava 804 häält.


Foto: TV3

MARTIN MÜÜRSEPP

Eesti üks edukamaid korvpallureid teatas augusti keskel, et kandideerib Tallinnas Isamaa nimekirjas. Sportlane kogus valimistelt 208 häält.

Kommentaarid puuduvad