Valus tõde: “Rannamaja” staarid ei saa saates osalemise pärast tööle

uudised.ee

Andrei Zevakini ja Kroonika esimeses podcastis "Niisama Andreiga" olid saatekülalisteks Ada ja Seidi eelmisest hooajast ja üks praeguse hooaja "Rannamaja" osaleja Helena.

Andrei uuris neidudelt, kas ja kuidas on "Rannamajas" osalemine ning selle ümber toimunud meediakajastus mõjutanud nende töötamist või tööle saamist.

Ada-Marie Nelke tunnistas, et temal on tõesti raskusi tekkinud. "Kunagi oli see, et ma sain esimese CV peale tööle. Nüüd tihti enam ei vastatagi. Ma arvan küll, et see võib sellest olla," lisas ta.

Seidi Voogre pole küll üritanud, aga tunneb, et ilmselt peaks kuulsuse tõttu tagasi tõmbama. "Kooli ei tahaks õpetajaks minna, aga kui ma peaksin minema, siis … võib-olla kuskile maakooli, sest kuhugi Tallinna kooli küll ei võeta," leiab ta.

Sarnane lugu on rääkida ka alles kuulsaks saanud Helenal. "Ma tahtsin uuesti tantsima hakata ja liituda ühe show-grupiga. Ma tunnen seda treenerit ja ma kirjutasin talle. Ta vastas: Helena, kallis, ma olen aus, sa oled tore tüdruk ja sa tantsid hästi, aga ei," rääkis Helena.

Vaata podcasti SIIT!

Kommentaarid puuduvad