Rannamaja-Helena: minu suurim eeskuju olen mina ise!

uudised.ee

TV3s suhtereality „Rannamaja“ üks enam kõneainet tekitanud osaleja Helena vastas TV3Play veebisarjas „51 küsimust“ Brigitte Susanne Hundi küsimustele.

Muu hulgas räägib Helena, millist eeskuju soovib ta noortele anda; mida teha, kui elus on keerulised ajad; kuidas võita noormehe süda jpm.

Näiteks uurib Brigitte Susanne Hunt, kes on noore naise suurim eeskuju ja saab Helenalt vastuse: „Minu suurim eeskuju olen mina ise!“. Lisaks soovitab Helena, mida teha, kui elus on keerulised perioodid ning vastab ka küsimustele: Mis muudab naise odavaks? Kes on sarja osalejatest kõige skandaalsem? Kas oled alati tahtnud kuulsaks saada? Mis muudab naise atraktiivseks? Kuidas su vanemad sarjas osalemisse suhtuvad? Mis on su hüüdnimi? Millist eeskuju soovid noortele anda? Kuidas võita noormehe süda? Millist toitu sa vihkad? Kas oled anonüümseid kommentaare lugenud? Mis on kõige haigem kuulujutt, mida enda kohta kuulnud oled? Mis on mehe seljas kõige seksikam? jpm

Kommentaarid puuduvad