„Rannamaja: raju reede“ uus hooaeg alustab romantikaga!

uudised.ee

Tänasest keerutab Go3 platvormil suhte- ja peomöllu uus hooaeg tõsielusarjast „Rannamaja: raju reede“, kus juba avaosas tärkab romantika. 

„Rannamajas“ värskelt tuntuks saanud Helena ja Viktoria ning avahooaja legendid Ada ja Seidi asuvad vallaliste suhteid sõlmima erinevates Eesti klubides. Esimesena ootab neid Tartu ööklubi Level, kus tänu õigete nuppude vajutamisele tärkab kahe vallalise vahel tõeline romantika ning selgub, et klubis kokku saanud neiu ja noormees on valmis teineteisega edasi suhtlema. 

Sarja peategelased Ada, Seidi, Helena ja Viktoria kinnitavad, et uus hooaeg tuleb eelmisest veelgi pöörasem ning oodata on üllatusi, nalja, seksi, tülisid ning loomulikult ka tõeliselt õnneliku lõpuga lugusid.

„Rannamaja: raju reede“ uue hooaja avaosa näeb tänasest Go3 platvormil.

Vaata ka lustakat stuudiomängu, kus kohtusid omavahel "Rooside sõda" ja "Rannamaja: raju reede".

[embed]
class="advertising--side js-advertising js-side-advertising lazyload advertising--first">

Kommentaarid puuduvad