Tõehetk! Ada Nelke paljastab, miks ta “Rannamajast” ära läks: sellest teadsime vaid mina ja režissöör

uudised.ee

"Rannamajast" tuntud Ada Nelke ja Seidi Voogre mängivad erakordselt avameelset mängu, mille puhul tuleb teravatele küsimustele vastuseid anda või süüa midagi ebameeldivat. Mängu käigus teatas Ada, miks ta tegelikult "Rannamajast" üheks päevaks lahkus.

Ada sõnul pidi ta üheks õhtuks tööle minema, mistõttu kirjutati ta korraks sarjast välja. Toona ei teadnud selles mitte keegi peale režissööride. Muuhulgas räägib Ada, et Kristo pole päriselt üldse selline nagu kaamera ees ja teiste seltskonnas paistis. Tegelikult on Kristo palju tagasihoidlikum ja kuraasikaks muudab mehe vaid alkohol. See oli ka üks põhjus, miks Adast ja Kristost asja ei saanud.

"Söö või vasta" mängus selgub, et Seidi siiani tulusaim koostööpartneri oli Twixiga, kus ühe kampaania eest laekus tõsielustaari kontole 2000 euri. Kõige jaburama pakkumise tegi tüdrukutele aga McDonald's, kes pakkus üleriigilise kampaania eest vaid 400 eurot.  

“Rannamajast” tuntud Ada Nelke ja Seidi Voogre mängivad erakordselt avameelset mängu, mille puhul tuleb teravatele küsimustele vastuseid anda või süüa midagi ebameeldivat. Mängu käigus teatas Ada, miks ta tegelikult “Rannamajast” üheks päevaks lahkus.

Ada sõnul pidi ta üheks õhtuks tööle minema, mistõttu kirjutati ta korraks sarjast välja. Toona ei teadnud selles mitte keegi peale režissööride. Muuhulgas räägib Ada, et Kristo pole päriselt üldse selline nagu kaamera ees ja teiste seltskonnas paistis. Tegelikult on Kristo palju tagasihoidlikum ja kuraasikaks muudab mehe vaid alkohol. See oli ka üks põhjus, miks Adast ja Kristost asja ei saanud.

“Söö või vasta” mängus selgub, et Seidi siiani tulusaim koostööpartneri oli Twixiga, kus ühe kampaania eest laekus tõsielustaari kontole 2000 euri. Kõige jaburama pakkumise tegi tüdrukutele aga McDonald’s, kes pakkus üleriigilise kampaania eest vaid 400 eurot.  

Kommentaarid puuduvad