Kahe ja poole euroga Balile! Idufirma Flitrip osavusmängu võitja lennutati 2,5-euro eest paradiisisaarele puhkama

Seitsmesed

Sel hooajal Ajujahi saates osalenud osavusmängude idufirma Flitrip õnnitleb täna esimest võitjat Andres Veidenbergi, kes sõidab auhinnareisile Balile. 

Flitripi asutaja Joosep Lalli sõnul osutus mängu täpseimaks mängijaks, ja seega võitjaks, Helsingi ülikooli doktorantuuris õppiv noormees Andres Veidenberg. “Mängu eesmärk oli etteantud foto järgi tuvastada, kus seisis pildi tegemise ajal fotograaf ja märkida see etteantud Google’i kaardile. Andres Veidenbergi üks markeritest, mille hinnaks oli 2,5 eurot, osutus 1222 võistleva markeri seast täpseimaks,” ütles Joosep Lall.

Enne mängu algust valib iga Flitripi mängija endale auhinna: ühe reisi üheksast eksootilisest reisist Kuubast kuni Malaisiani. Mängu võitja Andres Veidenberg valis selleks Bali reisipaketi kahele ja hakkab nüüd planeerima eksootilist paradiisipuhkust koos oma abikaasaga. “Flitripi võit oli vägev üllatus! Seni on eksootilisemad reisid raha taha jäänud. Nüüd saamegi minna!” kommenteeris võitja rõõmsameelselt.

Flitrip on Eesti iduettevõte, mis korraldab veebimänge auhindadega eksootilistesse reisisihtkohtadesse üle maailma. Flitripi asutajateks on reisihuvilised erinevatelt elualadelt, kelle ühine missioon on viia esimene eestlane kosmosesse taskukohase piletiraha eest. Flitripi järgmine auhinnamäng algab täna, 13. aprillil. Flitripi algidee pääses 2017. aasta Ajujahi saate saja parima idee sekka.

Vaata lisa ja proovi ka ise osavusmängu mängides reisile pääseda SIIN!

[gallery ids="320837,320838,320839,320840,320841,320842,320843,320844"]

Kommentaarid puuduvad