Seitsmesed Gruusias: Neeme Järvi ja ERSO andsid Tbilisis ajaloolise kontserdi

Eve Heinla

Suvised Seitsmesed elasid Gruusias Tbilisis kaasa meie riigi aule ja uhkusele- Eesti Riikliku Sümfooniaorkestri ajaloolisele turneele Kaukaasiasse. Ehkki lennujaamas läks kaduma maestro Neeme Järvi reisikohver ja orkestri kontserdi ajal astus tagasi koguni Gruusia peaminister, laabus kõik suurepäraselt. Poliitikud võivad kukkuda ja rambivalgusest lahkuda, aga muusika ühendab ja jääb!

Suvised Seitsmesed elasid Gruusias Tbilisis kaasa meie riigi aule ja uhkusele- Eesti Riikliku Sümfooniaorkestri ajaloolisele turneele Kaukaasiasse. Ehkki lennujaamas läks kaduma maestro Neeme Järvi reisikohver ja orkestri kontserdi ajal astus tagasi koguni Gruusia peaminister, laabus kõik suurepäraselt. Poliitikud võivad kukkuda ja rambivalgusest lahkuda, aga muusika ühendab ja jääb!

Kommentaarid puuduvad