Kuum klõps! Zanzibaril puhkav Helen Adamson avaldas summad, mida on tarvis eksootika nautimiseks

uudised.ee

Lauljatar ja ilusaate "Buduaar" saatejuht Helen Adamson laeb akusid kaunil Zanzibaril, kus parimatel päevadel ulatuvad temperatuurid suisa 27 soojakraadini. Kui algselt soovis Adamson puhkama sõita Maldiividele, siis viimasel hetkel otsustas ta teatud põhjustel ümber. 

Helen avaldas sotsiaalmeedias D-vitamiinist õhkava kaadri, mille all avaldab, miks valis puhkamiseks just Zanzibari ja kui palju puhkusereis tema rahakotti kergendas. “Põhjus, miks Zanzibar 11 aastat tagasi reisisihtkohana minu radarile tuli, on minu armastus Queeni ja Freddie Mercury vastu. Freddie on nimelt siin sündinud ja ülesse kasvanud,” kirjutas ta.

Suureks plussiks on Zanzibari aastaringselt soe kliima, kristallselge vesi ja valge liivaga rannad, Eestiga sama ajavöönd, sõbralikud kohalikud, lihtne pääs riiki ja ka naistel on üksinda sinna turvaline reisida.

Lisaks tõi Helen ühe plussina välja soodsa majutuse otse rannas. “Kuna hinnatase on madalam kui mujal, saab otse randa tunduvalt soodsama majutuse. Minu ööbimise hinnaks tuli 4* hotellis 1000€ inimene, kaks nädalat, hommiku ja õhtusöök hinnas. Võrdluseks, Maldiividel oleks samasugune majutus maksnud 4x enam.,” avaldas ta palju tema reis Zanzibarile maksma läks.

Kommentaarid puuduvad