Homme
24. okt
2...9
-3...7
Ülehomme
25. okt
7...11
-1...8

Seitsmesed uudised

Robin Juhkental Ratase meemidest: poliitik väärib kriitikat, kui ta hoiab koos valitsust, mis ei kannata trükimusta

21:30 06. september 2021
Autor: uudised.ee

Seitsmeste stuudio uhkel Vihula diivanil võttis koha sisse meemimeister Robin Juhkental. Kui poliitikul ei ole selgroogu, annab see ainest ühele meemimeistritele toota väga head sisu. Just sel moel on leidnud Robin viisi, kuidas naerutada kõiki internetikasutajaid.

Aastal 2015 tegi Robin oma esimesed meemid. Kogu sisu sai alguse Priit Toobali saunaskandaalist. ''Mul oli pikk paus, aga mäletan, et tegin öösel need valmis ja hommikul ärgates oli mul 1500 teadet sotsiaalmeedias. Siis mõtlesingi, et päris populaarne asi, ehk peaks hakkamagi neid regulaarselt tootma,'' rääkis Juhkental oma naljapiltide loomise algusajast.

Robin on tootnud terve hulga kõige naljakamat huumorit just poliitikute kohta. Tema sõnul ei saa meeme teha, kui ei ole materjali, millest neid toota. ''Neid tõesti ei saa teha, kui ei ole vastavaid lugusid Eesti elus ja ühiskonnas,'' rääkis Juhkental. Päris mitmed meemid on tal Jüri Ratasest. ''Oli pikk aeg, kui ta sai päris korralikult kriitikat ja õigusega. Kui sa oled koalitsioonis inimestega, kelle sõna ei kannata trükimusta ja sa ei reageeri mitte kuidagi, vaid üritad koos hoida sellist valitsust, siis ma arvan, et sa väärid kriitikat,'' sõnab Juhkental üht näidet, kuidas temani inspiratsioon jõudis.

Vaata kogu intervjuud lähemalt videost.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!