Konkurents või koostöö? Vaata, mida ennustavad Timmeri tarokaardid ''Seitsmeste'' uuele telepaarile

uudised.ee

Uuel telesügisel rõõmustab TV3 vaatajaid saatejuhtide paar Kethi Uibomägi ja Marek Lindmaa, kes on ühise tandemina otse-eetris igal argiõhtul „Seitsmestes“. Igal esmaspäeval ilmub TV3 Play keskkonnas ka Timmeri taroskoop, mille põhjal vaatasime, mida toob alanud nädal meie värskele telepaarile.

Kethi Uibomägi on sündinud 11. juunil ja tema tähtkujuks on Kaksik, kes on sõbralikud, lahked ja armastusväärsed, kuid vihastavad kergesti. Timmeri taroskoobi ennustus Kethile on alanud nädalaks järgmine:

Kaksikud on nädala alguses üksikud, õnnetud ja süüdistavad iseennast. Kui on kalduvus depressioonile, siis soovitab Timmer terapeudi poole pöörduda. Kaksik on endale ise piirid mõelnud ja eneseusk on täiesti kadunud. Lühidalt öeldes vaevab teid enesehaletsus. Mõtlete oma elu palju hullemaks, kui see tegelikult on olnud. Ajage selg sirgu! Melanhoolia põhjuseks võib olla ka raha, miks te teatud moodi käitute. Kui teil on nädala teises pooles ees mingi töövestlus, siis see läheb väga postiivselt. Üldiselt tunnete ennast tööl turvaliselt ja mugavalt, aga seal mõtlete ka ikkagi üle.

Nädala soovitus: Võta aeg maha ja liigu edasi. Ära mõtle endale hullusi välja!

Vaata täpsemalt, mida ennustavad Timmeri tarokaardid Kethile:

Marek Lindmaa on sündinud 2. augustil ja tema tähtkujuks on Lõvi. Selle tähtkuju all sündinud on väga rikka hingeeluga ja võrdlemisi võimukad inimesed. Timmeri taroskoobi ennustus Marekile alanud nädalaks on järgmine:

Lõvid on praegu kahevahel. Tunnete konkurentsi ja siis ihkate ise kellegi teise kohta endale või soovite kellegi asemel olla. Kuid hiljem mõtlete, et seda ikkagi ka ei taha. Kindel on see, et kui praegu haarad ohjad ja juhid oma elu ise, siis sellel on positiivne tulemus. Eriti, mis puudutab rahaasju. Pange oma rahaasjad paika ja ärge usaldage kedagi teist, peale iseenda. Oma heaolu vastutd ainult sina ise! Samuti kipuvad vanad teemad ja tülid välja tulema, aga nendega ei tasu kaasa minna.

Soovitus nädalaks: Kui keegi käitub sinuga halvasti, siis käitu temaga hästi. Sa jääd siis alati peale!

Vaata täpsemalt, mida ennustavad Timmeri tarokaardid Marekile:

Kõikide teiste tähtkujude ennustusi saab kuulata lähemalt Timmeri taroskoobist.

Kommentaarid puuduvad