Homme
24. okt
2...9
-3...7
Ülehomme
25. okt
7...11
-1...8

Seitsmesed uudised

Marii Karell: meie eksperimendid näitavad, kui ohtlik on linnaruum ka jalakäijale

08:00 08. september 2021
Autor: uudised.ee

Seitsmestel käis külas "Laseri" saatejuht Marii Karell ja tema elukaaslane Siim Männik, kelle uus saade stardib samuti sügishooajal kõikide TV3 vaatajate ees. 

Ka uuel hooajal on "Laseri" saate eesmärgiks kajastada kõike moodsat, hoogsat, meelelahutuslikku ja keskkonnasõbralikkust. Karell on ise kirglik jalgrattasõitja ja nii tuli loomulikult aruteluks ka uued Tallinna mahamaalitud punased rattateed. "Me peaksime neile lähenema niimoodi, et kui meil on 10-aastane laps, kas ta saab mööda seda teed sõita kooli? Tore, et juhid panevad rohkem tähele, et meil on punased jooned, aga tegelikult sa ei saa lasta last sinna, sest see ei ole eraldatud autoteest," selgitab Karell, kuidas tegelikult on niimoodi õnnetused väga kerged tulema.

 “Laser” on eetris teisipäeviti kell 20.30 ja kohe peale seda kell 21.30 on eetris Marii mehe Siimu uus saade “Mida teha oma rahaga”. Uurisime neilt otse-eetris lähemalt, kumb on parem saatejuht. Ühtlasi on Siim telesaateid varasemalt teinud produtsendina ja selgitas lähemalt, miks ta soovis just nüüd teleekraanile tulla. Vaata kogu intervjuud lähemalt videost.
 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!