Fotograaf Mardo Männimägi: naiivne on loota, et üks vanaema näeb välja nagu Madonna pärast töötlust

uudised.ee

Seitsmestel käis külas fotograaf Mardo Männimägi, kes teeb meile puust ja punaseks, kui palju annab fototöötlusega pilte manipuleerida. Ühtlasi rääkis ta sellest, kui kaua ühe foto töötlemiseks tavaliselt aega kulub.

Popikoon Madonna ilmus hiljuti avalikkuse ette ja rahvas märkas, et ta ei näe reaalsuses üldse selline välja nagu oma Instagram'i fotodel. Mardo Männimägi on professionaalne fotograaf ja tema sõnul on naiivne loota, et üks vanaema näeb välja nii nagu Madonna pärast töötlust. ''Tekkinud on olukord, et maailm ise soovib seda. Inimesed tahavad näha Madonnat töödeldult,'' räägib Männimägi. Ta lausub, et Madonna on selles vanuses kahtlemata väga kena naine, aga valitud on meelega kontrast. ''Kui ma peaks teda portreteerima, siis ta oma vanuse kohta näeb väga väärikas välja,'' sõnab Männimägi oma professionaalse pilguga.

''Mina ise seda ei teeks ja olen tänaseks sellise positsiooni saavutanud, et ma saan valida tööd, mida ma teen,'' märgib Mardo. Ta on 15 aastat fotograafina töötanud ja tunnistab, et algusaegadel töötles ta pilte rohkem, aga viimastel aastatel aina vähem. ''See töötlus läheb maitsekamaks ja ilusaks, mida silm enam kinni ei püüa, aga tajud, et struktuur on nähtav,'' märgib Männimägi.

Vaata temaga intervjuud lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad