Kas oled jõuludeks valmis? Jõululaua saab katta kiirelt ja lihtsalt

uudised.ee

Kõige paremad jõulud on need, kus on kohal kallid inimesed. Lisaks on olulisel kohal hea söök, et kõikidel oleks rõõmus meel. Tegime põneva nimekirja toodetest, mida saab jõululauale panna, kui ise kokata ei taha või selleks aega ei ole. 

Chef Lundéni ahjulihad on valmistatud selleks, et saaksid oma kodus kerge vaevaga süüa nagu restoranis. Ahjulihad on küpsetuskotis ja valmis koheselt ahju panemiseks, eemalda enne ahju panemist vaid kartongümbris ning tee küpsetuskoti keskele noaga väike auk. Iga prae juurde on välja mõelnud ka sobiv lisand, millega saab praadi serveerida. Retsept on leitav iga toote pakendi tagaküljelt, lihtsalt naudi. Saadaval parima valikuga toidupoodides ja e-poes.

Kui traditsiooniliselt on jõululaua põhiroaks liha, siis järjest enam leiab seal koha ka kala. Pepekala pakub lihtsat lahendust, millega saab kiiresti mõnusa ja tervisliku jõululaua katta. Pepekala Facebooki kontol tasub jälgija olla, kuna lisaks oma põhikohale Tallinnas Tammsaare tee 89 käiakse ka mujal välimüüki tegemas. 

Talveaja lähenedes täidavad ahjus särisevad verivorst­id Ees­imaa kodud mõnusa hõnguga. Ka Sirloin´i mahedad verivorstid on alguse saanud just sellest mõnusast hõngust. Mahedast toorainest talveaja klassika, mis on Eesti parim mahetoode 2017.

Mis kõlaks paremini kui lihtsad, kodused ja säilitusaineteta tooted? Selleks on kodused ja pidulikud salatid Usinalt. Salateid saab kodust tellida ja ei pea poodi minema. 

Põhjamaade populaarseim glögi on Blossa Vinglögg, mis on ka Eestis aastaid tunnustust kogunud - viiel korral tunnustatud toidumessil „Parima hõõgveini“ tiitliga. Rikkalikus maitses tulevad esile jõuluvürtsid ja rosinad, glögil on pikk ja marjane järelmaitse, milles ei jää märkamata ka kardemon ja nelk.

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist!

 

E-Talupood.ee teeb koostööd Eesti talunikega, kes kasvatavad mahedaid juurvilju, köögivilju, puuvilju ja teevad neist koduseid hoidiseid, mis sobivad ideaalselt jõululauale. Epoest talutooteid tellides säästad aega ja raha, tellimused tuuakse soovitud asukohta kontaktivabalt. 

Epiima itaaliapärane kõva juust Bresto on kaua valminud kõva juust, mille laagerdumisaeg on 4-5 kuud. Toode on mugavas käepärases pakendis ja lihtsalt söömiseks veini kõrvale, koos puuviljadega. Sulatatud suitsujuustu snäkid on meeldivaks vahepalaks tavajuustu snäkkidele. Meeldiva suitsuse maitsega snäkid sobivad igapäevaseks tarbimiseks igas olukorras. Juustud jõululauale saad valida Epiima juustuvalikust.

NOPi pühadehõnguline keeks on tumedast rummist, mitmetest vürtsidest, mandlitest, kreekapähklitest ja kolmest erinevast kuivatatud puuviljast ning mandli-ja gluteenivabast kaerajahust. Tegemist on nisuvaba keeksiga ja saadaval kahes suuruses. NOPi Lumemarja Pavlova on inspireeritud “Lumemarja” jäätisest. Peidab endas kaneeliga sufleed, krõbedaid karamelliseeritud pekaanipähkleid, särtsakat jõhvikamoosi ja vaniljejäätisega vahetamiseni sarnast kreemi - tõeline talveunistus. 

Jõululaualt ei saa puududa üks ehtne juuretisega valmistatud rukkileib. Taluturg.ee valikus on: lihtne rukkileib, köömneleib, kanepiseemneleib, päevalille ja kõrvitsaseemned. 

Jõuludeni on jäänud vähem kui kaks nädalat, paku enda kallitele inimestele meeldejääv söögielamus. 

 

 

Kommentaarid puuduvad