Ainult loetud päevad veel! Mida toredat panna lemmikloomadele jõulukuuse alla?

uudised.ee

Jõulupühadest lahutavad meid vaid veel mõned päevad ja kingituhinas ei maksa ära unustada ka neid pereliikmeid, kes oma soove verbaalselt väljendada ei oska. Kassid, koerad, hamstrid ja küülikud on ju samuti meile kallid ja miks mitte hoida neid meeles toreda sümboolse kingipakiga?

Jõulud käivad teadagi käsikäes suursuguste pidustuste ja maitsvate roogadega. Selleks, et sinu lemmik ei peaks laua ääres vesistama samal ajal, kui Sa ise jõulupraadi naudid, siis pista tema jaoks kingikotti hõrgud ja naturaalsed maiused. 4Käppa e-poe valikust leiad suure valiku mitmesuguseid erinevaid jõulumaiustusi igale maitsele.

Ehkki pühade ajal on inimestel kombeks tavapärasest rohkem toitu süüa ja ehk mitte kõige tervislikumaid valikuid langetada, siis loomadel tasuks siiski toitumist jälgida, et nende kõhukesed kenasti korras oleksid. Pet.ee e-poest leiab kuuse alla panemiseks mitmeid erinevaid tervislikke toiduvalikuid, mis sobivad igas vanuses ja suuruses lemmikutele. Grandorf holistilised toidud on mõeldud koertele ja kassidele, kes hindavad kvaliteetset ja maitseküllast suupoolist. Jõulud on nautimise aeg ja head elamust väärivad ka meie karvased sõbrad!

Jõulud võimaldavad kiirest elutempost puhata ja aja maha võtta ning seeläbi ka rohkem aega koos lemmikutega veeta. Et mängulusti jaguks nii loomakesele kui ta omanikule, tuleb appi Coockoo Flip. Vahva interaktiivne elektrooniline mänguasi pakub kassidele ohtralt avastamisrõõmu ja ergutab nende loomulikke jahiinstinkte tänu vilkuvatele LED-tulukestele.  

Jõulutrall võib paraku olla loomakestele ka väsitav ja iga kass hindab oma privaatsust ning pesa, kus mõnusalt kerra tõmmata. Hunter Lugano koobaspesa on stiilne põhjamaise välimusega koobas kassile või ka väiksemale koerale mõnusaks pikutamiseks. Koobast saab uurida erinevatest külgedest ja tänu pehmele polsterdamisele tagab ületamatu mugavuse. Tõeline nipp on see, et koobast on võimalik muuta ka avatud puhkealaks - võtate padja lihtsalt seest välja, lükkate pesa katuse kokku ja panete seejärel sisupadja ülespoole.

Mõnusat und väärtustavad ka suuremad koerad ja isiklik pelgupaik kulub marjaks ära, kui lärmakad külalised kuidagi lahkuda ei taha. Katusega ümmargune pesa Bud sobib kõigis suurustes lemmikloomadele. Pesake on vooderdatud pehme kunstlambanahaga ning väljastpoolt viimistletud kas viltkanga või vastupidava polüester kangaga. Pesa sisupadi on eemaldatav ning pesa ümbris on masinpestav. Samui on see saadaval erinevates värvides. Tähelepanu! Sooduskood ’’TV3’’ annab NUFNUF veebipoe ostukorvis -25% soodustuse Bud pesadele ja kõigile 8 jõulutoodetele, mis on tähistatud ’’Christmas’’ sildiga perioodil 10.12 - 31.12.


Hinnanäidiseks: S suuruses pesa soodushind al. 49eur (norm. 59 eur)

Minu Koer lemmikloomakauplus on mõelnud ka nende lemmikute peale, keda kimbutab allergia või mõni ebameeldiv toidutalumatus. Jõuluvana saab neid koeri üllatada just tundlikule koerale mõeldud kingipakiga, mis on täidetud erinevate allergiaohutute maiustega. Pakist leiab näiteks Arase maitsvad putukavalgu küpsised ja teraviljavabad konservid putuka- või jaanalinnulihaga kõrvitsa, õunte ja metsamarjade kastmes. Tõeline gurmaanidele sobilik pidusöök! 


’’Tundlikule koerale mõeldud kingipakk’’ (Hind 32€)

Hammaste tervis on koertel äärmiselt oluline ja aktiivne närimine hoiab su karvase sõbra hambad korras. Lisaks annab see talle tegevust ja rahulolu. Selleks, et toidunauding oleks tervislik ja kestaks kauem kui vaid mõne minuti, pista kingikotti Minu Koera netipoest kingipakk suurele koerale. Sellest pakist leiavad igas vanuses ja suuruses koerte hambad endale väärilise väljakutse, olgu selleks veise kuivatatud peanahk või täidisega närimiskondid. Kõik maiused on ilma keemiliste lisandite, värvi- ja säilitusaineteta ehk üdini tervislikud ja koerasõbralikud!


’’Kingipakk suurele koerale’’ (Hind 45€)

Kui peres aga kasse ega koeri ei leidu, vaid hoopis mõni pisem lemmik, tasub vaadata Brit Animals toidusarja suunas. Närilistele mõeldes kokku pandud toidupakid on koostatud nii, et arvesse on võetud ka nende loomulikke toitumisvajadusi. Toidusarja teeb omapäraseks see, et erinevalt tavapärastele müslitoitudele on Brit Animalsi näol tegemist granuleeritud toitudega. Granuleeritud toidu suurimaks plussiks on tõsiasi, et loomadel puudub võimalus enda toitu sorteerida ning seeläbi saavad täidetud kõik nende organismi vajadused. Sarjast leiab spetsiaalselt koostatud toidud kõigile levinud kodus peetavatele närilistele nagu näiteks küülikud, merisead, hamstrid, chinchillad ja tuhkrud. Kõik toidud on üles ehitatud pidades silmas konkreetset närilist ja tema eripärasid, mistõttu on need toidud kergesti seeditavad ja vitamiinide ning mineraalide rikkad. Balansseeritud menüü tagab näriliste hea tervise ja pika eluea. Tähelepanu! Sooduskoodiga "TV3" on PetMarketi e-poes kõik tooted -20% kuni 31.01.2020.

 

Eeltoodud nimekirjas on vaid mõned toredad näited, millega tänavu pere lemmikuid üllatada. Kingid tasub soetada juba varsti, et jõuluõhtul kuusealune tühjaks ei jääks!

Vaata lisaks:

Jõulud on ukse ees! Avasta kümme suurepärast ideed, mida kinkida emale, naisele, tütrele või sõbrannale

Päkapikud juba piiluvad! Avasta kümme suurepärast kingiideed pere pisematele 

Tasub teada! Kümme head mõtet, millega pühadel omale olulisi mehi üllatada!

Kommentaarid puuduvad