Täna
27. okt
7...12
4...9
Homme
28. okt
8...13
3...11

SISUTURUNDUS

Tõeliselt põhjamaine hõrgutis - siiatartar punase sibula ja pohladega

Foto: Peetri Lõheäri
12:15 15. detsember 2020
Sisuturunduslugu
Autor: uudised.ee

Siia õrn maitse väga palju lisandeid juurde ei vaja. Ka sibulasegu võid juurde lisada järk-järgult, vahepeal maitstes, et see kala üle liialt võimust ei võtaks. Kui päris toorest kalast toitu valmistada ei soovi, siis hea suupiste saad ka õrnsoolasiiast – jäta siis sool lihtsalt lisamata.

Vaja läheb:

  • u 300 g värsket siiafileed
  • 1 väiksem punane sibul
  • 2 sl pohli (sobivad ka külmutatud)
  • 1-2 sl sidrunimahla
  • 1 tl meresoola
  • ¼ tl suhkrut
  • 1 tl hakitud tilli
  • Näpuotsaga rosé-pipart
  • 1 sl mahedamaitselist õli
  • Serveerimiseks röstsaiaviile

Haki sibul võimalikult väikesteks tükkideks ja sega sidrunimahla ning suhkruga. Lase maitsestuda, kuni kala ettevalmistad. Selleks eemalda fileelt nahk ja haki kala samuti võimalikult väikesteks tükkideks. Sega kala ülejäänud komponentidega. Lisa vajadusel veel veidi sidrunimahla või soola. Serveeri röstsaiaga ja naudi!

Retsept: Britt Paju


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!