Verivorst – kõige laisema koka retsept!

uudised.ee

Jõuludel on kõigil alati kiire ja kui pere on ikka näljas, ei taha ju lasta neil oodata. Toome teieni eriti lihtsa retsepti, millega kõigi maitsemeeli võluda ja mis ei nõua erilist pingutust. 

Vaja läheb:

  • Põlle
  • Grilli (kui kodus pole, palu Vorstiabi lahketel töötajatel Nõmme turu või Balti jaama turu poes grillile hääled sisse panna ja sussita seal vorst ise valmis)
  • Verivorsti Vorstiabist
  • Kodust praekapsast Vorstiabist

Põll tuleks leida endal kodust. Teised koostisosad leiad Vorstiabi poest.

Kuidas toimida:

Kõigepealt tuleb ette panna põll. Siis tuleb laisemale kokale kõige keerulisem osa - pühkida grill mahalangenud lehtedest ja ämblikuvõrkudest puhtaks. Edasi tuleb panna grill tööle, juhe seina, puud alla, gaas käima... kuidas iganes see sul käivitub.

Viska vorst(id) grillile. Ütle naisele, et ta toas praekapsa pannile paneks. Ütle lastele, et nad laua kataks. Oota 7 minutit. Keera külge. Vorstil, mitte endal! Oota veel 5 minutit.

Eemalda verivorstid grillilt. Selleks ajaks on naine jõudnud kapsa soojaks hautada, lapsed istuvad õndsas pühademeeleolus laua ääres ja sina tood kangelasena maitsvad verivorstid ja unistuse helgest jaaniõhtust lauale!

Ja kui sinus on kübeke Gordon Ramsay't, siis otsi kapsahunnikule kaunistuseks üks pohl. Süüakse ju ikka silmadega!

Kui aga kastme või moosita hakkama ei saa, siis need leiad samuti Vorstiabist!

Head isu!

PS! Lumise ilmaga saad ka kõige ilusama päevituse ja garanteeritud põsed nagu ladvaõunad!

Kommentaarid puuduvad