Rõõmusta kallimat! 10 suurepärast kingiideed sõbrapäevaks! 

uudised.ee

Kohe-kohe on käes aasta romantiliseim päev, mil kogu maailm mattub punaste ja roosade südamete ning roosisülemite alla. Sotsiaalmeedia vallutab romantikast nõretav sisu ja armastajad murravad pead, mida meeldejäävat lisaks ilusatele sõnadele veel oma kallimale kinkida. Jagatud mure on pool muret, mistõttu panime kokku kireva listi erinevatest kingitustest, millega üllatada oma armsamat või parimat sõpra.

1. Mugavus on märksõna, mis saatis 2020. aastat ja millest ei saa üle ega ümber ka alanud aastal. Olgu tegemist pruudi, sõbranna või tütrega, trendikad ja tõeliselt pilkupüüdvad ketsid on iga mugavusest lugupidava neiu unistus. Need roosa valgega Nike Air Force 1 Shadow'd pole siiani jätnud ühtegi naist külmaks. Tagasihoidlik, kuid samas pilkupüüdev siluett on saadaval piiratud kogustes ainult Ballzy esindustes ja veebipoes. Lenda peale kuniks kaupa jagub.

2. Teatavasti annavad just ehted kaunile väljanägemisele viimase lihvi. On naisi, kelle tee südamesse leiab ehete kaudu ja siin tulebki appi paljude naiste eelistatuim ehetepood Glanz & Glamuur, mille valikus on esindatud sellised armastud brändid nagu TI SENTO – Milano, Bronzallure Milano, Ania Haie, Heide Heinzendorff, Salvatore Plata, Engelsrufer ja BLUSH. Laia valiku kingiideid leiad Glanz & Glamuur kodulehelt.

3. Sõbrad on nagu tähed, nad pole alati nähtaval, kuid nad on alati olemas! Sõpru tuleb meeles pidada igal ajal ja üks meeldejääv viis seda teha on kinkida oma armsamale Handgurmee unustamatu maitseelamus. Handgurmee kohvioad on armastusega kasvatatud kvaliteetsed ja naturaalsed kohvioad 6 erinevast riigist, millest saab valmistada tõeliselt kosutava kohvijoogi. Lisaks kuuluvad valikusse BIO maitseained Lõuna-Pransusmaalt, erilised piprad Indiast ning säilitus-ja värvainete vabad hoidised väiketootjatelt. Kirsiks tordil leiab toodete seast Prantsuse tippkokkade valmistatud fonde. Kvaliteetne maitseelamus saab garanteeritud!

4. Kui Sinu sõber või armsam peab lugu liikumisest ja soovib oma keha ideaalsesse vormi viia, siis tasub teda oma eesmärkide saavutamisel toetada ja kinkida talle 24-7 fitness 24h avatud spordiklubi kuukaart. Liitumine on taskukohane ja vaid 19€ kuus. Spordiklubi pakub hästivarustatud jõusaali, rühma- ja personaaltreeninguid. Kui sõbra eelistused pole päris selged, siis spordiklubi valikus on ka kinkekaardid. 

5. Kingi oma sõbrale võimalus olla kauem täpselt selline nagu ta on!  Eestis loodud Boost Yourself kollageenisari You Are Beautiful on parim kingitus sõbrapäevaks, sest see seisab hea naha, juuste ja küünte tervise eest. Ajatu ilu säilimiseks peab organismis sisalduma piisaval määral kollageeni, kuid kahjuks väheneb selle tootmine meie kehas juba alates 25ndast eluaastast. Siin ongi Sinu võimalus teha head ja premeerida oma sõpra tõelise iluboostiga! 

Kodumaine tervisliku elu saadik Boost Yourself on loonud võimaluse oma kollageeni varusid välispidiselt täiendada, lisades kollageenipulbrit lihtsalt veele. Kogu sari on 100% lisaainete vaba ja maitsed on taevalikud! Tutvu lähemalt Boost Yourself kollageeni sarjaga SIIN!

6. Üllata oma südamedaami salapärase lillesülemiga! Telli lilled Riketsi e-poest, aga jäta saladuseks, kellelt need on. Saaja saab koos lilledega väikese kaardi, kuhu on kirjutatud peale eriline kood. Selleks, et teada saada, kes on saadetud üllatuse taga, peab kingituse saaja sisestama koodi SIIN - alles siis selgub, kes on üllatuse autor! 

7. Puhanud kaaslane on parim kaaslane! Kolmest osast koosnev Elamus SPA pakub puhkust ja lõõgastust tervele perele. Siin leidub paras kogus vees toimuvaid trenne igale maitsele ja tasemele, kõige suuremat arvu saunu ja saunarituaale Baltikumis ning idüllilist ajaveetmist sõprade või armsamaga SPA 21+ täiskasvanute spaas. 
See on unistuste puhkus kodu lähedal, päev täis naudinguid, sporti, tervendavaid rituaale ja massaaže. Puhkus, mis sobib igaühele!

8. Iga kingitus sõbralt või kallimalt näitab tema soovi teha Sind õnnelikuks. OLLA sõnumiga käevõru või kee on täiuslik väike kingitus igaks elujuhtumiks, kohe kindlasti sobib see ideaalselt eelolevaks sõbrapäevaks. Vali oma mantra meie e-poe valikust või sõbrapäeva soovituste hulgast.

9. Rõõmusta oma armsamat looduskosmeetika võlujõuga ja paku talle tõeliselt luksuslikku elamust Berrichi sarja kuuluvate toodete näol. Berrichi Day, Night ja For Men kreemid seavad fookust veelgi enam loodusele olles nüüd kaunis, kuid jätkusuutlikkus klaaspudelis. Kreemid sisaldavad unikaalset astaksantiini ja furtsellaraani kombinatsiooni, millel on teaduslikult tõestatud sügavalt niisutav ja vananemisvastane toime. Klaaspudelis kreemid on leitavad veel vaid Berrichi e-poest.

10. Kaunid kiharad kuuluvad iga naise enesekindluse juurde. Poputa oma kaasat ja tema juukseid ning avasta Placent Activ Milano ilutoodete e-pood! Juuksekasvu aitavad turgutada looduslikud juuksehooldusvahendid ja vitamiinid ning ripsmetele annab lopsakust tõhus ripsmeseerum. Juuksehooldustooted sisaldavad platsentaekstrakti, mis loob peanahale juuste kasvuks parimad tingimused. Tooted on saadaval nii üksikuna kui ka komplektides. Ilurutiinid saavad täiesti uue taseme! 


Toodud kümme kingiideed muudavad kindlasti sulle kalli inimese sõbrapäeva rõõmsamaks ning ära unusta endale olulisi inimesi meeles pidada ka muul ajal aastas. Mõnusat avastamist ja kaunist sõbrapäeva!

 

 

Kommentaarid puuduvad