Kodumaised tooted on ühteaegu kvaliteetsed ja stiilsed

uudised.ee

Viimastel aastatel korraldatud uuringutest selgub, et eestlased eelistavad aina enam kodumaiseid tooteid. Üheks põhjuseks on selgus päritolu osas, teiseks väiksem ökoloogiline jalajälg. Seega otsustasime tutvustada põnevaid kodumaiseid tootjaid ja nende tooteid.  

Uncle Paul on tegutsenud juba 10 aastat. Ettevõte soovib laiemast massist eristuda ja olla isikupärane, pannes rõhku jalatsi mugavusele. Uncle Paul soovib kliendile öelda: „astu sisse oma mugavustsooni!“  Kvaliteeted tooted on suurendanud püsiklientide baasi, kes on korra ostnud, tulevad reeglina rahulolevana tagasi. Selleks, et väike-ettevõtjana läbi lüüa, omatakse erilist nägu ja tagatakse kõrge kvaliteet - iga uus kollektsioon peab olema parem kui varem tehtu. See on ainus viis ellu jääda suures konkurentsis, sest tööd tehakse rõõmu ja naudinguga. Uncle Paul kollektsiooniga saab tutvuda kodulehel.

ELLI bränd on tegutsenud juba 5 aastat. Kõik ELLI tooted on valminud käsitööna Eestis kasutades 100 % sojavaha ja  kõrgekvaliteedilisi õlisid. Elli tootevaliku loomisel saadakse inspiratsiooni klientidelt, loodusest ja erilistest ilusatest hetkedest.

OmaKinga tooteid valmistatakse ligi saja-aastase ajalooga Võrumaa pereettevõttes. Tänaseks on väike töökoda läbi kahe põlvkonna arenenud arvestatavaks jalatsivalmistamise ettevõtteks, kuid siiski on läbi aastate järgitud põhimõtteid, mis olid olulised juba vanavanaisale tema väikeses kingsepatöökojas – jalatsid peavad olema kvaliteetsed, mugavad ja vastupidavad.

Käsitöö on kaduv kunst, sest lihtsam on lasta asju valmistada suurtel masinatel. OmaKing tunneb uhkust selle üle, et nende jalavarjud on käinud läbi suurepäraste meistrite käte alt. Nendes on käsitöö hingestatust.

OmaKing on Võrumaa inimeste ettevõte, kus tuntakse uhkust oma kodukoha ja selle eheduse üle. Seetõttu on ka jalavarjudel omakandi nimed: Villa, Toku, Halla, Tohkri ja Käbli. Jalatsite valiku leiate kodulehelt omaking.ee, kust neid saab ka mugavalt läbi e-poe tellida.

Lase ennast hellitada naturaalsusel, milleks on Viljandis toodetud puuvillasatiinist voodipesu. Votex House pakub suurt värvide ja mõõtude valikut, sest iga inimese uni väärib parimat! Vaata voodipesukomplekte Votexi kodulehelt.

Mirai Design House on täiuslik lahendus naisele, kes soovib kanda naturaalseid mugavaid rõivaid. Eriilmelised lõiked, minimalistlik disain ja linane kangas sobivad alati. Jaga armastust linase materjali vastu! 

Seega valmistatakse Eestis kvaliteetseid ja põnevaid asju, mis sobivad kõikidele. ​
 

 

Kommentaarid puuduvad