Õnnelikud vanemad = õnnelikud lapsed? Avasta 7 eriti vahvat asja, mis teevad teid mõlemaid rõõmsaks

uudised.ee

Vanematena tahame oma lastele parimat, olgu tegemist siis sobivate mänguasjade või meelistegevuste leidmisega, elamuste pakkumisega või rõivaste valimisega.

Kuna laste maailmas on valikuid ja pakkumisi nii paju, et sageli võtab see silme eest kirjuks, tegime sinu eest otsustamise lihtsamaks. Kogusime kokku 7 kodumaist ja vahvat lastetoodete - ja teenuste pakkujat, kelle kvaliteedis ja headuses võib kindel olla!

Stiil ja lust käsikäes – kiik, mis muudab tuju heaks

Kiikumine on tegevus, mis meeldib nii suurtele kui väikestele. Isegi uuringud on tõestanud, et kiikumine on suisa kasulik, külvates keha õnnehormoonidega üle.

Eesti ettevõte KIIGIK teeb rõõmsaks nii vanemad kui ka väikeseid kiikujaid. Nimelt rõõmustab vanemaid kindlasti lastekiikede kaunis ja minimalistlik disain, mis on igas lastetoas kui täpiks i peal. Erilist rõhku on pööratud mugavusele ja turvalisusele, aga emade-isade rõõmuks ka väljanägemisele, sest kiikede erinevad kaunid disainid ja värvid sobituvad ideaalselt ka sisekujundusse.

Kõik KIIGIKu kiiged valmivad käsitööna. Tootevalikust leiab sobivaid tooteid nii päris pisikestele, nagu kangast beebikiik Tähepüüdja, kui ka pisut suurematele, nagu kauni disaini ja lendlevate köitega Pilvepüüdja. Tutvu KIIGIKU päikselise valikuga nende kodulehelt siin.

Kvaliteet ja mugavus, mida võib usaldada

Ilmselt valib iga ema oma lastele riideid selle järgi, et lapsed tunneksid end nendes mugavalt ning et riided oleksid kvaliteetsed ja laste õrna naha vastas pehmed. Selliseid mugavusi hinnates tuleks leida tootja, kes endas samu väärtusi kannab.

Ti&Ti Õmblus OÜ sündis 1992. aastal armastusest lasteriiete ja õmblemise vastu. Seejuures on kogu brändi tegutsemisaja jooksul jäänud eesmärk ikka samaks – tuua Eesti peredeni kodumaal disainitud kõrge kvaliteediga beebiriided, mis pakuvad rõõmu nii nende kandjatele kui ka nende vanematele. 

Kõik Ti&Ti Õmbluses valmistatud beebirõivad on tehtud parimatest GOTS ja OEKO-TEX kangastest.

Kõik mis vaja kodus ja külas ja ka lasteaias leiad Beebikaubad.ee kodulehelt.

Nutikad kaaslased, mis annavad loovuse kogu eluks

Ilmselt oleme me kõik harjunud, et laste mänguasjad on kirevad ja pilkupüüdvad. Samas rikuvad need laokil olles (ja seda juhtub sageli!) toa välimust. Kõik need stiilsed lapsevanemad, keda see mure on vaevanud, siis Karloova mõtleb samamoodi!

Laste tähelepanu võib köita ka harmoonilisema tulemusega ja tegevusele keskendudes eesmärgi saavutada. Karloova jaoks pole sugugi vähetähtis eesmärk, et asjad ka kodusesse interjööri sobituksid. Lisaks sellele on Karloova mänguasjad on valminud koostöös oma ala ekspertidega. Tekstiilist tegelusasjad on sündinud koostöös tekstiilikunstnik Kaili Kase ja laste füsioterapeut Maarja Sädega, täispuidust mänguasjad koostöös Eesti Montessori Ühinguga.

Nii ollakse toeks vanematele ja pakutakse kindlustunnet, et mänguasjad on beebile eakohased ning toetavad tema arenemist.

Iga lapse unistus – isiklik mänguväljak!

Milline väike prints või printsess ei unistaks päris isiklikust mänguväljakust, kohast, mis kuulub vaid talle ning mis ühtlasi on ka pelgupaigaks, kus hetkeks mõtteid mõlgutada ja siis rõõmsalt liugu lasta või ronida?

Puidust mänguväljak kestab kaua ning sobib igas vanuses lapsele. Lapsed saavad seal turnida, ronida, liugu lasta, kiikuda ja sõpradega koos aega veeta.

Kas teadsid, et sellise vahva majakese saab tellida ka Eestist?

Selleks, et kevad lapse jaoks meeldejäävaks muuta, vaata suurimat valikut mänguväljakuid, mängumaju ning muidu laste aiatooteid e-poest manguvaljakud.eu

Lapsed lustima - Lillelaps ootab!

Mängimine on laste töö ja tegevus, mis „toidab” hinge ja meelt. Koht, mis on otsast lõpuni täis vahvaid tegevusi ja mänguasju - see on iga lapse unistus!

Lõpuks ometi on nüüd ka Pärnus ilus ja kodune Lillelapse mängutuba, kus on rohkem kui 300 ruutmeetrit mängupinda põnevate atraktsioonide ja mängudega.

Koduselt hubasesse mängutuppa on lausa rõõm tähtpäevade puhul külalisi kutsuda - seal on üheks mõnusaks äraolemiseks kõik olemas ning tegevust jagub beebidest täiskasvanuteni. Lillelaps on esimene mängutuba, kes pakub täisteenust alates ruumide dekoreerimisest, toitlustusest kuni peojärgse koristuseni välja!

Lillelapse mängustuudio avab uksed juba selle aasta aprillis Ehitajate tee äripargi vastvalminud hoone uutes ja valgusküllastes ruumides Pärnus, aadressil Savi 7.

Selleks, olla infoga kursis, otsi Lillelaps ülesse FB-ist või jälgi kodulehte Lillelaps.ee.

Selle kevade vajalikuim riideese - Hilp pusa

Nagu isa nõnda poeg, nagu ema nõnda tütar! Milline väikemees või preili ei sooviks olla oma kangelase - ema või isa moodi? Hilp disain toodab pusasid ja riideid kogu perele ning samasuguse pusa nagu emal või isal võib tellida ka lastele. Kas kujutad juba ette seda rõõmu?

Ajal, mil elu sunnib meid pigem koduseinte vahel või looduses aega veetma, on mõnus ja soe pusa parim kingitus, mille endale või oma lähedastele teha saad.

Hilp disain pusad on valmistatud kvaliteetsest ja nahasõbralikust kangast, seega sobivad need ideaalselt lastele kandmiseks. Just seepärast kiidavad neid ka kliendid, öeldes, et just need pusad on seljas pehmed, mugavad ja näevad väga erilised välja.

Kui endal on pusa juba olemas, siis sobiva kingituse sõbrale leiad Hilp Design kodulehelt

Üllatus mis ei unune - mängumaja kahe tunniga!

Maailmas kus kõike on liiga palju, on mõnikord lapsi isegi raske üllatada. Aga mis saaks siis, kui koduhoovi kerkiks justkui võluväel mängumaja, millel on mööbel sees ja isegi kardinad ees? Kuigi see tundub liiga hea, et tõsi olla, siis on see ometi võimalik. A2disain toob mängumaja kohale ja paneb üles vaid kahe tunniga.

A2disaini taga toimetab väike perefirma, kelle lugu sai alguse tütre täitmata unistusest. Lubatud mängumaja idee on meiega kaasas käinud tänaseni. Kuna tütar on märkamatult suureks saanud, siis hakkasime mängumajasid tegema, et olla abiks teistele vanematele nende laste unistuste täitmisel. Selleks loodi unikaalne paneelsüsteem, mis võimaldab mängumaja kahe tunniga kokku panna.

Käsitööna valminud ilmastikukindel ja keskkonnasõbralikult viimistletud mängumaja on kahe tunniga mänguvalmis – mööbel sees ja kardinad ees!

Täida oma lapse unistus A2disain.ee

Lapsed on väiksed vaid korraks: kingi neile meeldejääv lapsepõlv, pakkudes neile vaid parimat!

Kommentaarid puuduvad