Oled kevadeks valmis? Siin on 4 kodumaist ilupaid sinu nahale

uudised.ee

Nahk on meie suurim kaitseorgan, mis ei suuda olla tugev ja vitaalne ilma tema eest õigesti hoolitsemata. Seepärast tuleks oma kosmeetikakoti sisu valides olla eriliselt hoolas ja tähelepanelik ning pakkuda nahale vaid parimaid ja kvaliteetsemaid tooteid.

Selleks, et olla oma valikutes kindel, tasub eelistada kodumaist ja puhast kosmeetikat. Toome sinuni 4 kodumaist ilubrändi, mis teevad sinu nahale loodusliku pai.

LoodusSPA - looduslik nauding Sinu nahale!

LoodusSPA tooted on loodud ja valmistatud Eestis ning kantud mõttega ilusast ideest - keha on meie hinge kodu, mille eest tuleb hästi hoolitseda. 

Looduslike õlide, vitamiinide ja antioksüdantide tasakaal LoodusSPA toodetes pakub nahale suurepärast niisutavat ja pehmendavat toimet. Toodetes olevad looduslikud õlid ja taimsed komponendid pakuvad parimat hoolitsust nahale ja aroomiteraapiat meeltele.

Kõik tooted on vabad parabeenidest, silikoonist ja mineraalõlidest.

Lisaks on LoodusSPA tooteid mitmel korral tunnustatud nii hinnatud iluauhindaega Iluteemant kui ka Ilulemmikutes parima toote tiitliga.

Tutvu LoodusSPA tootevalikuga SIIN!

Oma Care® - looduse ja teaduse sünergia Sinu nahale

Oma Care® brändi missiooniks on luua jätkusuutlikke ja puhtaid tooteid, kasutades ainult vajalikke koostisaineid, mis paitavad sinu nahka. Hinnatud brändi sortimendist leiab midagi tervele perele ja isegi ka kodule. 

Tutvu Oma Care® tootevalikuga SIIN!

LUMI nordic - pai tundlikule nahale

Hinnatud LUMI nordic kosmeetikabränd tõi välja esimesena Eestis prebiootilise ja hüpoallergeense sarja tundlikule nahale. 

Sarja näol on tegemist parima tulemusega tippteaduse ja looduse sümbioosist. Tegemist on parfüümi, säilitusainete ja muude ärritajate vaba loodusliku koostisega, mis ei tekita punetust, ei aja sügelema ja ei kipita. 

Lisaks kohesele naha niisutamisele ja lisakaitse pakkumisele, aitab kreem nahal end ise aidata, parandades ja tugevdades selle struktuuri aja jooksul.

Tutvu LUMI tootevalikuga SIIN!

Ontic Minerals - ohutult kauniks! 

Rõõm on tõdeda, et üha rohkem naisi sirutab igapäevase ilu rõhutamiseks käe mineraalkosmeetika poole.  

Ontic Minerals on eestimaine kaubamärk, mis tegeleb kodumaise loodusliku dekoratiivkosmeetikasarja arendamise ja tootmisega. Brändi kosmeetika on 100% looduslik ning tooted ei sisalda mitte ühtegi sünteetilist ainet, vaid koosnevad üksnes puhastest mineraalidest ja teistest nahale kasulikest naturaalsetest ainetest.

Hetkel käib Ontic Minerals veebipoes sooduskampaania: kõik tooted -30% 

Vaata pakkumist ja tutvu tootevalikuga SIIN!

Oma naha eest hoolitsemine ja sellele parima pakkumine on esimene iluprotseduur, ilma milleta sinu särada ei suuda. Paku talle vaid parimat ning usu, see see ei jää ka sulle märkamata!

Kommentaarid puuduvad