Parimad online kasiinomängud, mida mängida 2021. aastal

uudised.ee

Oletame, et te juba olete alustanud mängimist mõnes online kasiinos. Sel juhul olete kindlasti ka märganud, et saadavalolevate kasiinode valik on äärmiselt lai. Kõige mugavam oleks valida Eesti kasiino, kus mängude valik on piisavalt suur, et teie mänguhuvi ja nii ka võiduvõimalusi pidevalt elavana hoida.

Otse loomulikult võib see uskumatu valikuvõimalus tekitada ka raskusi oma mänguvajadustele kõige paremini vastava variandi otsimisel ja ennekõike leidmisel. Kuid muretsemiseks pole põhjust, sest siin toome teieni parimad mängud, mida mängida 2021. aastal.

Mida võtta arvesse online kasiinomängu valimisel:

Paljud kasiinomängud pakuvad erinevaid tervituspakette, kõrgeid väljamaksemäärasid ja pidevaid pakkumisi, kuid enamasti on maja eelised nii erinevates mängudes kui ka kasiinodes erinevad. Enne pärisraha panustamist online kasiinomängudesse, peaksite arvestama järgmiseid punkte:

1. Mänguplatvorm ja tarkvara

Just kasiino kasutatav mängutarkvara ning graafika-, video- ja heliefektid on see, mis eristavad kvaliteetseid tooteid keskpärasest. Lisaks peavad online kasiinod pakkuma võimalust mängida mobiilseadmetes. Seda võimalust nõuavad üha enam mängijad, kes soovivad panustada läbi oma nutitelefoni või tahvelarvuti, ise samal ajal liikvel olles.

2. Mängude valik

Alati tuleb arvestada kasiinomängude mitmekesisusega ning nende graafilise ja visuaalse kvaliteediga, kuna igal mängijal on erinev maitse. Samuti on oluline veenduda, et iga mäng pakuks erinevaid variatsioone ja et saadaval on vähemalt üks või kaks live-diileriga versiooni. Samuti on oluline, et saidid pakuksid võimalust mänge tasuta testida, sest see aitab strateegiaid harjutada ja katsetada, ilma et peaksite oma pärisrahaga riskima.

3. Panused

Me teame, et kõik mängijad ei saa endale lubada panustamist kõrgetes summades, seetõttu on oluline valida saidid, mis pakuvad laias valikus panustamisvõimalusi, võimaldades teil teha erinevat tüüpi, alates minimaalsest kuni kõrge riskiga, panuseid.

Avastage, millised on kõige populaarsemad online kasiinomängud:

  • Slotid

Slotid on lisaks maapealsetele kasiinodele ka online kasiinodes peamine atraktsioon. Tihti on slotide erinevate variantide vahel suur võimalus valida. Isegi mõne sendise panuse korral on võimalik võita väga rikkalikke jackpotte. Täpselt nagu eelmisel aastal võitis üks eesti noor neiu kõigest 20-sendilise panusega suure jackpoti - üle 3.6 miljoni euro.

  • Baccarat

Baccarat on üks vanimaid kaardimänge ja on alati olnud üks populaarsematest online hasartmängudest. Selle veebiversioon on väga edukas väga lihtsate reeglite ning kiire panustamise ja mängimise võimaluste tõttu.

  • Pokker

Veebipokker, just populaarseim pokkeri versioon Texas Hold'em variant, on kaardimäng, millel on oma veebiversioonis kõige rohkem kasutajaid. Sit & go laudadega on see kiire ja põnev mäng, kuid pakub ka võimalust osaleda rahvusvahelistel turniiridel koos meeletute auhindadega. Pokkeri turniiridest tehakse palju ülekandeid ja sellele mängule on kerge kaasa elada ka ise mitte mängimata. Vali oma lemmikmängija ja ela talle kaasa.

  • Täringumängud

Täringumäng on üks neist kasiinomängudest, mida olete üsna tõenäoliselt mõnes filmis näinud, kuid mida te pole võib-olla kunagi proovinud. Selle reeglid on üsna keerulised, seetõttu on väga oluline tugineda ekspertide nõuannetele.

  • Blackjack

Blackjack, tuntud ka kui 21, oli üks esimesi kasiinomänge, mida kasiinodes tutvustati ja mis jäi vaieldamatult sümbolimänguks kõigile neile, kes armastavad hasartmänge.

  • Rulett

Rulett on tavaliselt mäng, mis esindab kõige rohkem kasiinomaailma. Mäng, milles õnn ja strateegia segunevad, lootes alati, et visatud pall peatub täpselt selle numbri peal, millele panustate.

  • Mängud live-diileritega

Üks viimastel aastatel paljude online kasiinosaitide poolt kasutusele võetud uuendusi on võimalus mängida reaalajas live-diileritega. Uurige, millised mängud on kõige huvitavamad live-versioonis, kogedes tõelise kasiinolaua taga istumise tunnet.

Kommentaarid puuduvad