Täna
27. okt
7...12
4...9
Homme
28. okt
8...13
3...11

SISUTURUNDUS

Kodused treeningud muudab tõhusamaks korralik varustus

Foto: Panthermedia/Scanpix
16:28 18. märts 2021
Sisuturunduslugu
Autor: uudised.ee

Praegusel ajal on inimesed sunnitud oma harjumusi ümber hindama ja need, kes varasemalt külastasid regulaarselt jõusaali, peavad leidma sobivad alternatiivid. Kui iga ilmaga õue sportima ei kipu tuleb leida hea lahendus tubasteks treeninguteks. Siinkohal on asendamatu tugi korralikust varustusest, mida on kiire, turvaline ja mugav tellida just e-poest.

Popspordi e-pood pakub väga mitmekesist ja rikkalikku tootevalikut ning 98% sellest on pidevalt olemas. Sestap ei pea Sa muretsema, et pakutavaid tooted on läbimüüdud või laost otsas. Tootevaliku leiad SIIT!

Popspordi e-poe tellimuste hulk on viimase nädala jooksul tõusnud ligi viis korda! Eriti populaarseteks toodeteks on kujunenud hantlid, joogamatid, kummilindid ja hüppenöörid – vahendid, millega kodus võimlemise ja treenimisega tegeleda. Sellest, et kevad on ukse ees, annab märku ka suur huvi tõukerataste, kiivrite ja rulade vastu.

Vaatamata sellele, et tellimuste maht on suur, jõuab kaup kliendini vaid kahe tööpäevaga. Kõik tellimused, mis on saadetud enne kella 15.00, postitatakse samal päeval. Tartus, Tähe 131 väljastab DRIVE-IN kaupa esmaspäevast reedeni 9-17. Lisaks rikkalikule spordivahendite valikule on saadaval NikeLuhta, Tom Tailori ja Didriksonsi kevadised tooted. Telli kaup e-poe kaudu või meilitsi allar@popsport.ee /tel. 5017533 ja võid kohe tulla kaubale järgi!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!