Homme
24. okt
2...9
-3...7
Ülehomme
25. okt
7...11
-1...8

SISUTURUNDUS

Selgusid uued Samsung Videoshots kampaania nädalavõitjad!

14:33 07. aprill 2021
Sisuturunduslugu
Autor: uudised.ee

TV3 ja Samsungi koostöös on jätkuvalt käimas kampaania Samsung Videoshots, mille raames oodatakse inimeste salvestatud pildi- ja videomaterjali. Nüüd on selgunud järgmised kahe nädala võitjad.

Samsung Videoshots projekti eesmärk on julgustada jagama fotosid või videoid erakordsest argipäevast, olgu selleks valdkonnaks meelelahutus, puhkus, sport, kokkamine, naljakad videot jne. Kampaania raames jõuavad videod ja pildid suurima võimaliku auditooriumini ehk kogu TV3 grupi kanalitesse nii teles, raadios, veebilehtedel kui ka sotsiaalmeedias.

Kõik need, kes saadavad oma parima foto või video, võivad võita uhiuue ja ihaldusväärse Samsung Galaxy S21 5G Ultra telefoni! Lisaks valitakse igal nädala parim foto või video ja selle autor saab auhinnaks Samsung Galaxy Buds PRO juhtmeta kõrvaklapid. Nädala võitjaks kuulutatakse konkreetse nädala enim hääli saanud foto või video.

Uued kahe nädala parimad videod on:

Kohtumine põdrapoistega

Güro

Palju õnne võitjatele! Videoklippe saab näha SIIN!

Vaata ka kampaania kohta lisainfot ja osale kindlasti, sest auhinnad on magusad!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!