Täna
27. okt
7...12
4...9
Homme
28. okt
8...13
3...11

SISUTURUNDUS

Kampaania Samsung Videoshots järgmine nädalavõitja on teada!

Foto: TV3
16:07 12. aprill 2021
Sisuturunduslugu
Autor: uudised.ee

TV3 ja Samsungi koostöös on jätkuvalt käimas kampaania Samsung Videoshots, mille raames oodatakse inimeste salvestatud pildi- ja videomaterjali. Kuulutame siinkohal välja uue nädala võitja!

Samsung Videoshots projekti eesmärk on julgustada jagama fotosid või videoid erakordsest argipäevast, olgu selleks valdkonnaks meelelahutus, puhkus, sport, kokkamine, naljakad videot jne. Kampaania raames jõuavad videod ja pildid suurima võimaliku auditooriumini ehk kogu TV3 grupi kanalitesse nii teles, raadios, veebilehtedel kui ka sotsiaalmeedias.

Kõik need, kes saadavad oma parima foto või video, võivad võita uhiuue ja ihaldusväärse Samsung Galaxy S21 5G Ultra telefoni! Lisaks valitakse igal nädala parim foto või video ja selle autor saab auhinnaks Samsung Galaxy Buds PRO juhtmeta kõrvaklapid. Nädala võitjaks kuulutatakse konkreetse nädala enim hääli saanud foto või video.

Uue nädala võitja on: Vastlapäev

Palju õnne võitjale! Videot saab näha SIIN!

Vaata kindlasti kampaania kohta ka lisainfot ja saada oma video teele!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!