Täna
03. dets
-6...0
-8...0
Homme
04. dets
-15...-3
-16...-4

SISUTURUNDUS

Tähelepanu! Algas Samsung Videoshots kampaania lõpphääletus

Foto: Samsung Videoshots
15:22 26. aprill 2021
Sisuturunduslugu
Autor: uudised.ee

TV3 ja Samsung ühises koostöös korraldatud kampaania Samsung Videoshots on jõunud lõpusirgele ja nüüd on aeg valida oma lemmik!

Samsung Videoshots projekt kutsus jagama fotosid või videoid erakordsest argipäevast, olgu selleks valdkonnaks meelelahutus, puhkus, sport, kokkamine, naljakad videot jne. Kampaania raames jõudsid videod ja pildid suurima võimaliku auditooriumini ehk kogu TV3 grupi kanalitesse nii teles, raadios, veebilehtedel kui ka sotsiaalmeedias.

Kõigi osalejate vahel loositakse lõpphääletuse teel välja uhiuus ja ihaldusväärne Samsung Galaxy S21 5G Ultra telefon! Lisaks sellele loositi igal kampaanianädalal ka nädalaauhinnad, milleks olid Samsung Galaxy Buds juhtmeta kõrvaklapid. Nädala võitjaks kuulutatakse konkreetse nädala enim hääli saanud foto või video.

Projektis võisid osaleda kõik soovijad ja vanuseline piirang puudus. Video maksimaalne pikkus võis olla 5 minutit. Projektis osalevate fotode või videote hulk ühe osaleja kohta ei olnud piiratud. Projektis osaleja võis saata mitu fotot või videot ja seeläbi võita ka mitu nädala parima auhinda. Kuid võidufoto või -video sai nädala parim olla ainult üks kord kogu projekti vältel.

Nädala auhinna võitnud osaleja ja tema foto või video pääsesid kandideerima peaauhinna nimel. Finaali nädalal osalevad 21 parimat fotot või videot, mis on kogunud enim hääli projekti algusest kuni finaalnädala alguseni. 

Kampaania kestab kaheksa nädalat (8.03 – 2.05 2021.)

Nädalavõitjad olid:

Mänguhoos

Videoshot kümpi

Kohtumine põdrapoistega

Güro

Vastlapäev

Kevadine disko

Talve lõbud

Palju õnne nädalavõitjatele! Videosid saab näha SIIN!

Tähelepanu! Võistluse esimene etapp on läbinud ja alanud on lõpphääletus!

Vaata üle 21 edasi pääsenud videot ning hääleta oma lemmiku poolt SIIN!

Finaali pääsenud 21 videot:

KOHTUMINE PÕDRAPOISTEGA

TALVE LÕBUD

VASTLAPÄEV

VÄIKE PUNANE KAART

KEVADINE DISKO

GÜRO

LOODUS MINU IGAPÄEVAELUS

NALJA NABANI

TRAMPLIINIKAS

RULLI-RULLI

VIDEOSHOT KÜMPI

SIIS KUI LAURA JÄÄB VANAEMAGA ÜKSI KOJU

PÜSI KODUS!

QUAD

LUMEHÜPPE

DRIFTING

JEEAAHHH! MA SAIN HAKKAMA ;)

CORVETTE TEST DRIVE AROUND TALLINN

ROBI OMA TAVAOLEKUS

TÕSISED EESTI MEHED OMA TÕSISTE EMOTSIOONIDEGA PIDU TEGEMAS

MÄNGUHOOS


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!