Samsung Videoshots kampaania õnnelik peavõitja on selgunud!

uudised.ee

TV3 ja Samsungi koostöös toimus kampaania Samsung Videoshots, mille raames oodati inimeste salvestatud pildi- ja videomaterjali. Tänaseks on selgunud kampaania lõppenud ja õnnelik peavõitja teada!

Samsung Videoshots projekti eesmärk oli julgustada inimesi jagama fotosid või videoid erakordsest argipäevast, olgu selleks valdkonnaks meelelahutus, puhkus, sport, kokkamine, naljakad videot jne. Kampaania raames jõudsid videod ja pildid suurima võimaliku auditooriumini ehk kogu TV3 grupi kanalitesse nii teles, raadios, veebilehtedel kui ka sotsiaalmeedias.

Kõik need, kes saatsid oma parima foto või video, võisid võita uhiuue ja ihaldusväärse Samsung Galaxy S21 5G Ultra telefoni. Lisaks valiti igal nädala parim foto või video ja selle autor sai auhinnaks Samsung Galaxy Buds PRO juhtmeta kõrvaklapid. Nädala võitjaks kuulutatati konkreetse nädala enim hääli saanud foto või video.

Projektis võisid osaleda kõik soovijad ja vanuseline piirang puudus. Video maksimaalne pikkus võis olla 5 minutit. Projektis osalevate fotode või videote hulk ühe osaleja kohta ei olnud piiratud. Projektis osaleja võis saata mitu fotot või videot ja seeläbi võita ka mitu nädala parima auhinda. Kuid võidufoto või -video sai nädala parim olla ainult üks kord kogu projekti vältel.

Nädala auhinna võitnud osaleja ja tema foto või video pääsesid kandideerima peaauhinna nimel. Finaali nädalal osalesid 21 parimat fotot või videot, mis on kogunud enim hääli projekti algusest kuni finaalnädala alguseni. 

Kampaania kestis kaheksa nädalat (8.03 – 2.05 2021.)

Nädalavõitjad olid:

Mänguhoos

Videoshot kümpi

Kohtumine põdrapoistega

Güro

Vastlapäev

Kevadine disko

Talve lõbud

Nüüd on käes pidulik hetk, mil kuulutame välja kampaania peavõitja, milleks on videoklipp Vastlapäev! Palju-palju õnne võidu puhul!

Võitja sai auhinnaks uhiuue ja ihaldusväärse Samsung Galaxy S21 5G Ultra telefoni.

Kõiki videosid on võimalik näha SIIN!

Kommentaarid puuduvad