Homme
03. dets
-6...0
-8...0
Ülehomme
04. dets
-15...-3
-16...-4

SISUTURUNDUS

Kes võidab kihlveokontorite arvates 2021. aasta Eurovisiooni?

Foto: Pressimaterjal
11:18 14. mai 2021
Autor: uudised.ee

Kuna 2021. aasta Eurovisiooni lauluvõistluse proovid on juba käimas on kõigil osalejatel lõpuks võimalus näidata, millest nende lavalised esitlused koosnevad. Kihlveokontorid hoiavad kõigel silma peal ja pärast kõigi poolfinaalis võistlevate riikide esimesi proove on kihlveokontorid muutnud oma koefitsiente. Prantsusmaa on tõusnud nüüd favoriidiks lauluvõistluse võitmiseks.

Eurovisiooni 2021. aasta koefitsiendid: proovid on tõstnud Prantsusmaa peafavoriidiks

Malta laul “Destiny” on olnud peafavoriit alates sellest ajast märtsis, kui Malta kuulutas selle laulu enda esindajaks. Kihlveokontorite jaoks, kelle tasuta kasiinomängude nimekiri on leitav kasiino.com lehel, aga ei avaldanud muljet laulu esimene proov, mis uppus paljuski lihtsalt roosasse värvi. Koefitsient laulu võidule on liikunud 4.00 pealt 5.10 peale. Maltat ei maksa siiski veel maha kanda, sest ilmselt teeb laulu esitav teismeline laulja oma parima esituse just lõppkontserdil.

Koha soosikute tipus on üle võtnud varem teisel kohal olnud prantslanna Barbara Pravi. Tema laulu koefitsiendid on liikunud 4.50 pealt 4.00 peale. Malbe ja intiimne esitus viis laulu “Voilà” Prantsusmaa rahvuslikus eelvoorus ülekaalukale võidule. Kui ta suudab seda Rotterdamis korrata, võime ilmselt näha, kuidas koefitsiendid kukuvad veelgi.

Esikolmikus on endiselt Šveitsi esitaja Gjon’s Tears, mille koefitsient on stabiilselt olnud 6.00. Kihlveokontorid on tema varasematele esinemistele halvasti reageerinud, seega on huvitav näha, kuidas nad reageerivad tema teisipäeval toimale esimesele proovile. Hetkel 8.00 koefitsiendiga Itaalia ja juba 18.50 koefitsiendiga Bulgaaria lõpetavad esiviisiku.

Kes pääsevad edasi poolfinaalidest ja millised on Uku Suviste võimalused?

Veel enne kui jõuame järgmisel laupäeval toimuva Eurovisiooni lauluvõistluse finaalini ootavad ees veel kaks poolfinaali. Hetke seisuga on kihlveokontorite hinnangul esimesest poolfinaalist edasi pääsevad riigid: Malta, Leedu, Rootsi, Küpros, Ukraina, Venemaa, Norra, Rumeenia, Horvaatia ja Iisrael.

Teises poolfinaalis, kus osaleb ka Eesti on kihlveokontorite soosikud edasipääsule: Šveits, Bulgaaria, Island, Soome, Kreeka, San Marino, Moldova, Serbia, Albaania ja Portugal. Eesti on selles nimekirjas kümne esimese laulu järel kohe järgmine ehk, et Uku Suviste pääsemine lõppvõistlusele lauluga “The Lucky One” ripub juuksekarva otsas. Eesti koefitsient aga kogu lauluvõistluse võidule on koguni 501. Meie siiski usume Ukusse ja kui me juba poolfinaalist edasi saame on 22. mail toimuvas finaalis juba kõik võimalik!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!