Kevad – õnn või õnnetus sinu garderoobis?

uudised.ee

Kevad on põnev aeg. Ühelt poolt on jahedad ilmad visad järgi andma, teisalt toob see endaga kaasa teatud värskuse ja uue hingamise, mis kajastub nii meie riietumises kui kodudes. Muutlikud ilmad nõuavad nutikat jalatsivalikut, kuid veelgi paremaid hooldusvahendeid, mis pikendavad jalanõude eluiga ning hoiavad neid puhta ja kuivana. Kätte on jõudnud see aeg, mil kummikuid ei tahaks igapäevaselt enam kanda ja kergemad jalavarjud ootavad oma korda. Seetõttu sobrame meeleheitlikult oma elamist läbi, lootes leida üles mõne vajaliku hooldusvahendi potsiku, kuid neid läbi vaadates selgub, et varud vajavad täiendamist või täielikult väljavahetamist.

Õige hooldus garanteerib kestvuse

Meie kliimas on tavapärane, kui päeva jooksul vaheldub päike vihma ja äikesega ning õhtul koju jõudes on jalavarjud läbimärjad. Nii jäävad need esiku riiulisse kuni järgmise hommikuni, kuid selliselt jalanõud pikalt vastu ei pea.

Kujutlege olukorda, kus vesi ja niiskus mõjuvad aga riietele ja jalatsitele nagu hane selga vesi. Seda on lihtsa vaevaga võimalik saavutada uuendusliku GoGoNano Stay Dry tekstiilikaitsevahendi abiga, mis sobib ka nahksetel pindadel kasutamiseks. Töödeldes oma üleriided ja armastatud jalanõud niiskustõkkega enne kodust väljumist, ei pea enam kunagi muretsema selle pärast, kas vihmavari on kaasas või ununes taas esiku nagisse rippuma. Stay Dry vahend moodustab tekstiilile ja nahale nähtamatu kaitsekihi, mis ulatub iga üksiku kangakiuni ja muudab hiljem nende puhastamise väga lihtsaks. Tekstiilist ja nahast jalanõuga võib seejärel lompi astuda sama julgelt kui kummikuga.

Kasulikud omadused:

  • Materjali värv, hingavus ja tekstuur ei muutu – Stay Dry tekstiilikaitse hoiab sinu riided, jalanõud, käekotid, spordikotid jms kindlalt kaitstuna ja nende väljanägemine kestab läbi aja.
  • Nähtamatu kuid tõhus kaitse – väikesed nanoosakesed kaitsevad materjali sügaval kiudude sees.
  • UV-kaitse – kaitseb riideid päikese käes pleekimise eest.
  • Tänu nanokaitsele säilitavad esemed oma uue välimuse, märkimisväärselt väheneb nende puhastamisele kuluv aeg ja sagedus ning puhastusvahendi kogus.

Sisehooldus ja puhastamine

Järjest soojemad välistemperatuurid võivad panna jalad higistama ning sel juhul võib märgata vajadust ka jalatsi sisehoolduse järele. Selleks, et värskus püsiks ja bakterite levik oleks piiratud, sobib hästi GoGoNano Fresh aerosoolpihusti. Seda ei tasu segamini ajada lõhnastajaga, mis lihtsalt peidab halvad aroomid, vaid värskus püsib pikalt hoopis tänu probiootikumide baktereid hävitavale toimele.

Mida teha aga siis, kui pinnad on siiski määrdunud, ja vajaksid kiiret puhastamist? Just lihtsat ja mugavat kasutust silmas pidades on loodud vahend, mis sobib kõikidele materjalidele, sealhulgas nahk-, seemis- ja tekstiilesemetele. Sügavpuhastavate omadusega Clean puhastusvahend tuleb lihtsalt kanda kergelt märjale harjale või niiskele lapile ning võib asuda puhastama!

Keskkonnasõbralikkus

GoGoNano toodetes ei kasutata kahjulikke kemikaale. Vetthülgavad tekstiili kaitsevahendid sisaldavad looduslikust kvartsist sünteesitud osakesi, moodustades nanotasandil klaasilaadse kihi, mistõttu on toode keskkonnasõbralik. Toote koostisosad on naturaalsed, veepõhised ning jätkusuutlikud.

Kui hoida oma esemeid suurema määrdumise eest, vähendab see edaspidi nende puhastamisele kuluvat aega ja vaeva märkimisväärselt. Samuti pikendame nii oma armastatud asjade eluiga, olles selliste valikutega ühtaegu nii looduse- kui rahakotisõbralikud.

Tutvu kodumaise kaubamärgi GoGoNano tootevalikuga lähemalt www.gogonano.com

 

Kevad on põnev aeg. Ühelt poolt on jahedad ilmad visad järgi andma, teisalt toob see endaga kaasa teatud värskuse ja uue hingamise, mis kajastub nii meie riietumises kui kodudes. Muutlikud ilmad nõuavad nutikat jalatsivalikut, kuid veelgi paremaid hooldusvahendeid, mis pikendavad jalanõude eluiga ning hoiavad neid puhta ja kuivana. Kätte on jõudnud see aeg, mil kummikuid ei tahaks igapäevaselt enam kanda ja kergemad jalavarjud ootavad oma korda. Seetõttu sobrame meeleheitlikult oma elamist läbi, lootes leida üles mõne vajaliku hooldusvahendi potsiku, kuid neid läbi vaadates selgub, et varud vajavad täiendamist või täielikult väljavahetamist.

Õige hooldus garanteerib kestvuse

Meie kliimas on tavapärane, kui päeva jooksul vaheldub päike vihma ja äikesega ning õhtul koju jõudes on jalavarjud läbimärjad. Nii jäävad need esiku riiulisse kuni järgmise hommikuni, kuid selliselt jalanõud pikalt vastu ei pea.

Kujutlege olukorda, kus vesi ja niiskus mõjuvad aga riietele ja jalatsitele nagu hane selga vesi. Seda on lihtsa vaevaga võimalik saavutada uuendusliku GoGoNano Stay Dry tekstiilikaitsevahendi abiga, mis sobib ka nahksetel pindadel kasutamiseks. Töödeldes oma üleriided ja armastatud jalanõud niiskustõkkega enne kodust väljumist, ei pea enam kunagi muretsema selle pärast, kas vihmavari on kaasas või ununes taas esiku nagisse rippuma. Stay Dry vahend moodustab tekstiilile ja nahale nähtamatu kaitsekihi, mis ulatub iga üksiku kangakiuni ja muudab hiljem nende puhastamise väga lihtsaks. Tekstiilist ja nahast jalanõuga võib seejärel lompi astuda sama julgelt kui kummikuga.

Kasulikud omadused:

  • Materjali värv, hingavus ja tekstuur ei muutu – Stay Dry tekstiilikaitse hoiab sinu riided, jalanõud, käekotid, spordikotid jms kindlalt kaitstuna ja nende väljanägemine kestab läbi aja.
  • Nähtamatu kuid tõhus kaitse – väikesed nanoosakesed kaitsevad materjali sügaval kiudude sees.
  • UV-kaitse – kaitseb riideid päikese käes pleekimise eest.
  • Tänu nanokaitsele säilitavad esemed oma uue välimuse, märkimisväärselt väheneb nende puhastamisele kuluv aeg ja sagedus ning puhastusvahendi kogus.

Sisehooldus ja puhastamine

Järjest soojemad välistemperatuurid võivad panna jalad higistama ning sel juhul võib märgata vajadust ka jalatsi sisehoolduse järele. Selleks, et värskus püsiks ja bakterite levik oleks piiratud, sobib hästi GoGoNano Fresh aerosoolpihusti. Seda ei tasu segamini ajada lõhnastajaga, mis lihtsalt peidab halvad aroomid, vaid värskus püsib pikalt hoopis tänu probiootikumide baktereid hävitavale toimele.

Mida teha aga siis, kui pinnad on siiski määrdunud, ja vajaksid kiiret puhastamist? Just lihtsat ja mugavat kasutust silmas pidades on loodud vahend, mis sobib kõikidele materjalidele, sealhulgas nahk-, seemis- ja tekstiilesemetele. Sügavpuhastavate omadusega Clean puhastusvahend tuleb lihtsalt kanda kergelt märjale harjale või niiskele lapile ning võib asuda puhastama!

Keskkonnasõbralikkus

GoGoNano toodetes ei kasutata kahjulikke kemikaale. Vetthülgavad tekstiili kaitsevahendid sisaldavad looduslikust kvartsist sünteesitud osakesi, moodustades nanotasandil klaasilaadse kihi, mistõttu on toode keskkonnasõbralik. Toote koostisosad on naturaalsed, veepõhised ning jätkusuutlikud.

Kui hoida oma esemeid suurema määrdumise eest, vähendab see edaspidi nende puhastamisele kuluvat aega ja vaeva märkimisväärselt. Samuti pikendame nii oma armastatud asjade eluiga, olles selliste valikutega ühtaegu nii looduse- kui rahakotisõbralikud.

Tutvu kodumaise kaubamärgi GoGoNano tootevalikuga lähemalt www.gogonano.com

 

Kommentaarid puuduvad