Tagasi kooli ja tööle: rõivabrändid Calvin Klein, Gant, Coccinelle ja Nike pakuvad allahindlusi kuni 80%

uudised.ee

Pärast suurt suvepuhkust on aeg uuesti kontorisse tagasi minna ja kolleegidega kohtuda ning lapsed naasevad koolipinki ja näevad taas oma sõpru. Neile, kes jäävad kodunt töötama, on ka oma igapäevane rutiin ja aeg-ajalt tuleb ette päevi, mil on vaja kontorisse minna. Sellistel hetkedel kulub marjaks ära riiete internetist tellimine, sest see on kiire, lihtne ja pakk tuuakse kohale kasvõi koduukse ette. 

Uueks algavaks sügishooajaks soovitame BestSecret veebisaiti, kust leiab sobivad riideid nii kontorisse, kodukontorisse kui ka lastele kooli argipäevaks.

Sealt leiab sobiva riietuse nii järgmiseks videokoosolekuks kui ka muid nutikaid vabaajariideid ja toredaid rõivakombinatsioone. Ka lastele leidub suur valik aksessuaare suurepäraste hindadega. 

BestSecret leheküljel saab oste sooritada vaid siis, kui olete astunud liikmeks. 

BestSecret-i rõivavalik sisaldab üle 3000 rahvusvahelise disainerbrändi kogu perele ning kodu ja eluruumide aksessuaare. Eksklusiivselt leidub fantastilisi pakkumisi ka sellistele brändidele nagu Karl Lagerfeld, Guess, Marc O'Polo, Baldessarini, Herschel ja Laurèl, kes pakuvad kuni 80% allahindlusi.

Ära oota! BestSecret'iga liitumine on vaid mõne hiirekliki kaugusel, peale mida laekub teile kutse. 

Just nüüd on saadaval uusimad sügisemad moepakkumised ja kuna pakkumisi on palju, toome välja mõned olulisemad punktid otsuste tegemise lihtsustamiseks.

Oleme kindlad, et BestSecret'i brändivalik on igaühele meeltmööda ja hinnad uskumatult taskusõbralikud! 

Naistele soovitame mugavaid pükse, mis sobivad valatult nii koduseinte vahele kui ka kontorisse. Kohtumistele minekuks saab neid ideaalselt kombineerida mõne heleda pluusiga. Elegantsema välimuse jaoks lisage juurde kontsakingad ja mõni moekas kaelakee. Neile, kes ei pelga erksaid värve, soovitame näiteks roosat. Viimase lihvi lisab moodne käekott, mida saab kanda kas käes või üle õla. 

Tänapäeval ei pea meeste riided olema nii ametlikud kui varem. Klassikaliste ülikondade asemel võite valida elegantsed püksid koos oma lemmiksärgiga ja kombineerida need külmemateks päevadeks näiteks mõne kampsuniga. Muutke välimust stiilsete aksessuaaridega nagu vöö, tossud ja sobiv kell. Kõikide kontoris vajalike asjade kaasa võtmiseks on BestSecret'is lisaks rõivastele ka suur valik ärikotte.

Pärast suvepuhkust ootavad teie lapsed rõõmuga taas kooli minemist ja siinkohal tuleb riiete valiku kohal appi BestSecret. Tüdrukutele leidub ilusaid kleite, sportlikke rõivaid, kui ka toredaid aksessuaare nagu amsad kõrvarõngad või väike sall tuulisteks päevadeks. Uuel koolihooajal kulub kindlasti ära ka uus seljakott ja pinal.

Kõik kooliaastaks vajalikud riided on BestSecret leheküljel hõlpsasti kättesaadavad, kiire kohaletoimetamise ja tasuta tagastamisega. Ka poistele leidub riideid nii vabaaja tegevusteks kui sportimiseks. Soovitame valida riideid nii mugavuse kui trendikuse põhjal, millele lisada ägedad tossud või uus seljakott. Kuna poistele meeldib alati midagi lõbusat teha, võime koolis käimiseks tõukeratast soovitada.

Neid nõuandeid järgides olete algavaks sügishooajaks valmis. Nautige BestSecret veebisaidil ahvatlevate hindadega suurepäraste pakkumiste otsimist.

Ulatuslik brändide nimekiri üllatab ja annab võimaluse kolleegide ees tõeliselt särada!

Kuna kutsed on eksklusiivsed ja piiratud, ärge kõhelge ja hankige liikmesus juba täna!

Kommentaarid puuduvad