Kuidas mobiilne tehnoloogia on muutmas hasartmängutööstust

uudised.ee

iGamingu tööstus käib tehnoloogiaga käsikäes selleks, et püsida hasartmängutööstuse nõudmistega tempos. Online hasartmängurlus sai alguse juba 90-ndatel, seega on ilmselgelt asjad kõvasti paranenud, ent nüüd ei pea enam isegi mängima kasiinomänge üksnes arvutis.

Tänapäeval võimaldab tehnoloogia inimestel mängida igal ajal, mil nad vähegi seda soovivad. Seda muidugi seni, kuni neil on käepärast internetiühendusega mobiilne seade nagu tahvelarvuti või nutitelefon. Vahemaaküsimused on tänaseks murtud, kuna igaüks saab hõlpsalt kasutada online kasiinosid üle kogu maailma, hoolimata nende tegelikust asukohast.

Mobiilne tehnoloogia on iGamingu tööstust revolutsioneerinud ning aina rohkem mängureid eelistavad nüüd mängida oma tahvelarvuti või nutitelefoni kaudu. Seepärast ennustavad paljud, et mobiilsed seadmed on üleüldiselt hasartmängutööstuse tulevik.

Mobiilse mängurluse statistika

Möödunud aasta oli online hasartmänguturu jaoks edukas pandeemiast hoolimata. Kuna inimesed pidid valitsuste kehtestatud piirangute tõttu kodus olema, üritati leida uusi koduseid tegevusi seniks, kuni tervisekriis kestab. Paljud pöördusid seepärast online hasartmängude poole.

Tänu sellele suutis eelmine aasta saavutada rahvusvaheline mobiilne hasartmänguturg üle 79.5 miljardi USA dollari vääringu. Sellise väärtusega saavutas mobiilisektor üle poole üleüldisest hasartmängutööstuse käibest, mis saavutas 165 miljardi USD piiri. Arvatakse, et tööstus jõuab 2027 aastaks 250 miljardi USD piirini, seda 17.8% CAGR juures.

Statistica uuris seejuures 2017. aastal, kuidas mobiilikasutajad oma nutitelefone ja tahvelarvuteid kasutavad. Nende uuringu kohaselt kasutasid 5% mobiilikasutajatest oma seadmeid online kasiinomängude ja spordipanuste jaoks. See protsent võrdub üle 2.3 miljoni mobiilikasutajaga.

Miks inimesed mängivad hasartmänge mobiiliseadmete kaudu

On lihtne mõista, miks inimesed eelistavad mängida hasartmänge internetis, seda eriti tahvelarvuti või telefoni kaudu. Siin on aga mõned levinud põhjused, miks see niivõrd levinud on.

  • Hasartmängude mängimine liikvel olles

Võimalus mängida hasartmänge liikvel olles sobib suurepäraselt neile, kes tahavad teha näiteks spordipanuseid. Enam ei ole vaja kuhugi minna selleks, et panuseid teha. Mõned inimesed tahavad jälgida oma kasiinokontot ka siis, kui nad on näiteks teel koju või tööle, olles näiteks taksos või bussis samal ajal. Seni, kuni sul on internetiühendus, saad alati kiirelt mängida slotikaid või muid mänge.

  • Privaatsus

Paljud mängijad eelistavad hoida oma mängutegevusi privaatsena. Selle asemel, et külastada füüsilist kasiinot, saavad nad lihtsalt mängida internetis telefoni kaudu. Nutitelefoni kaudu mängides saavad nad nautida privaatsust, kuna keegi ei kahtlusta, et nad telefoni vaadates hoopiski kasiinomänge mängivad.

  • Tasuta mängimine

Sotsiaalne mängimine on muutumas üsna trendikaks. Saadaval on mitmeid kasiinoäppe, mida inimesed saavad tasuta alla laadida. Samuti on olemas kasiinomänge, mida saab mängida tasuta versioonis ilma raha panustamata. Just niimoodi saabki nautida kasiinomänge ilma reaalset raha kulutamata. Sotsiaalsed kasiinomängud lubavad osta ka raha eest krediidi, ent raha kulutamine on alati valikuline.

  • Turvalised makseviisid

Internetimaksed on tänapäeval üldiselt turvalised. Inimesed muretsevad aga turvalisuse asemel hoopis mugavuse pärast, kuna internetimaksed on kõik piisavalt turvalised. Paljud eelistavad telefonipõhiseid makselahendusi, kuna need on kiired ja lihtsad.

Mobiilipangad on muutumas väga levinuks, võimaldades inimestel tasuda mobiilirakendusega väga lihtsalt ja kiirelt. Digirahakotid nagu PayPal on samuti saadaval äpina, mille saab oma telefoni paigaldada. Kes eelistab krüptovaluutasid nagu Bitcoini, Cardanot, DogeCoini või teisi, siis saadaval on ka krüptorahakottide äpid nagu Binance.

Kokkuvõte

Mobiilne tehnoloogia on muutnud hasartmängud tunduvalt mugavamaks. Mobiilne hasartmängusektor on tõenäoliselt järgnevate aastate jooksul muutumas plahvatuslikult suuremaks ning seega võime ilmselt peatselt näha aina rohkem online kasiinomänge ja rohkem trende, mis muutuvad aina paremaks.

Kommentaarid puuduvad